Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Twój nick: a.Piti

Pomysł: Wiele osób już raczej zauważyło że regulamin nie jest poprawnie napisany, oczywiście nie mam na celu powiedzenia że regulamin jest zły, ale jest tam wiele
niedociągnięć które utrudniają zrozumienie lub dla mnie tłumaczenie regulaminu takie jak np. "1.25 Każda baza ma ograniczenie do maksymalnie 3 pikseli" gdy na dole pisze
"Robiąc minus możemy dodać jeszcze jeden zwykły piksel". Sam regulamin według mnie powinien być poprawiony lub jeżeli możliwe napisany od nowa, od 2019 powstało już kilka
nowych pomysłów na różne bazy oraz niektóre rzeczy powinny być wyjaśnione, ja osobiście jestem już znudzony tłumaczeniem różnym osobą że nie mogą robić minusa + pixela. 
Mam nadzieje że coś zostanie z tym zrobione. Miłego dnia/nocy

Link do modyfikacji/plugniu [ewentualnie]
  • Legenda
Opublikowano

"Robiąc minus możemy dodać jeszcze jeden zwykły piksel" - Tutaj mój błąd, po ostatnim aktualizowaniu regulaminu, zapomniałem zmienić ten punkt na taki jaki być powinien.

Co do samego regulaminu jest on dobrze napisany, wszystkie punkty są w nim zrobienie czytelnie, więc nie wiem kto ma problem z jego interpretacją.

Nie przesadzajmy, ale tłumaczenie "jestem już znudzony tłumaczeniem różnym osobą że nie mogą robić minusa + pixela." jest nie na miejscu.

Jest to na tyle skomplikowany mod pod kątem omówienia co można, a czego nie można budować w kampie, że jest to wymagane, aby było opisane w tak rozbudowany sposób jak np: Minus - 3 piksele, stand-up - 2 piksele itd.

• Lubię to! 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.