Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×
Karcok

Katujemy.eu - Real Photos 2021 (Zgłoszenia)

Rekomendowane odpowiedzi

• Legenda
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.
Opublikowano

logo2020.png.058b98cfa3e23cbc9b5b6dbd60f97618.png

Witam was wszystkich bardzo serdecznie!

Jak w poprzednik roku, tak i w tym postaramy się utrzymać tradycję i stworzymy razem kolejny projekt "Real Photos 2021"!

Poprzedni projekt "Real Photos 2020" cieszył się ogromną popularnością, jeszcze większa niż sama reklama Katujemy.eu. 

Real Photos 2019 - Rekordowa ilość pozytywnych reakcji na forum, żaden inny post nie miał takiej liczby co pokazuje, że bardzo się wam to podobało i mam nadzieję, że tym razem nie będziecie również zawiedzeni!

Styczeń zbliża się wielkimi krokami, a to oznacza mniej więcej tyle, że w tym okresie pojawi się nowy film prezentujący was!

Dlaczego tak wcześnie powstaje ten temat? To bardzo prosta odpowiedź, musimy zebrać odpowiednią liczbę użytkowników chętnych pokazać się na filmie. 

Sama obróbka filmu który trwa zaledwie 4/5 min pewnie troszkę potrwa, jeżeli chcemy aby był naprawdę dobry. 

Nie ma żadnej reguły co do tego jaki użytkownik może zgłosić się do pokazania na filmie, każdy może to zrobić.

Zasada układania użytkowników pozostanie jak w poprzedniej edycji, czyli użytkownicy będą układani względem pozycji na forum.

Co zrobić aby zgłosić się do filmu?

Wystarczy wysłać mi wiadomość na prywatną skrzynkę forum, w treści podać link do swojego zdjęcia które chcecie umieścić na filmie, zdjęcie wysyłać w formie pliku, bądź na hosting np. imgur.

Zgłoszenia trwają do 18.12.2020, w późniejszym terminie nie przyjmuje nowych zgłoszeń.

UWAGA!

Nie podajemy zdjęć osób trzecich! Podajemy tylko swoje własne zdjęcia! W przeciwnym razie będziemy wyciągać poważne konsekwencje!

Każda osoba która zgłosi zdjęcie od dzisiaj (17.11.2020) do piątku (18.12.2020) ma prawo do tego terminu anulować zdjęcie,  jeżeli zmieniła zdanie.

Każdy użytkownik może zgłosić maksymalnie dwa zdjęcie (Jedno zdjęcie będzie trwać w czasie dwóch i na odwrót).

Jak wcześniej tak i tutaj, każdy może pisać swoje sugestie co do poprzedniej edycji, jakie usprawnienia można wprowadzić, nowe pomysły itd.

Poprzednia edycja: 

Poprzedni film:

Czekam na wasze zgłoszenia oraz wszelkie porady i sugestie!

Wszystkiego dobrego!

• Lubię to! 8
  • Wow 2
  • Przykro mi 1
  • Uwielbiam 11
  • Zasłużony
Opublikowano

Drobna sugestia. Może do każdego zgłoszonego dopisać datę rejestracji na sieci? Imo podkreśli to trochę związanie z Katami :gr:

• Lubię to! 1
  • Uwielbiam 2
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

Oglądając poprzedni film aż się wzruszyłem, tyle wspomnień w tak krótkim czasie, tyle wspaniałych ludzi jakich udało mi się poznać, coś pięknego <3 

Popieram pomysł Bulbusia, dodanie daty rejestracji to fajny pomysł. Od siebie dodałbym jeszcze:

- Wiek (rozumiem też, że nie każdy chce się tym dzielić)

- Serwer na jakim dana osoba gra (ktoś się zakocha na przykład w @ Awika. lub @ Zdolna. i będzie wiedział gdzie ich szukać, haha)

- Parę słów o sobie 

- Czym się dana osoba zajmuję itp :P 

• Lubię to! 1
  • Wow 1
  • Uwielbiam 1
  • 3 tygodnie później...
  • Legenda
Opublikowano
6983caeb39ae04488d8e2f0843959b22_katujem

Temat został przeniesiony do archiwum!

Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.eu

Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.