Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka. Planowałem zakup nowej podkładki pod myszkę, ponieważ moja już się trochę wysłużyła. Moglibyście mi polecić jakieś fajne podkładki, żeby nie była za ślizga, dosyć duża (18-22 x 26-30 cm) i w miarę przystępnej cenie. Podajcie linki do zakupu, jak możecie to jakieś wady/zalety wypiszcie ;)

Opublikowano

W Media Markt kupiłem za 24zł dość dużą podkładkę "Dragon", jako, że myszka miała "uskoki", co mi bardzo utrudniało pracę. Jest tania, niby nie znana, a jednak spełnia rolę znakomicie :D Ogólnie w Media Marktcie masz dość spory wybór fajnych podkładek, firmowych jak i chińskich.

Opublikowano

W Media Markt kupiłem za 24zł dość dużą podkładkę "Dragon", jako, że myszka miała "uskoki", co mi bardzo utrudniało pracę. Jest tania, niby nie znana, a jednak spełnia rolę znakomicie :D Ogólnie w Media Marktcie masz dość spory wybór fajnych podkładek, firmowych jak i chińskich.

Chodzi o tą?

http://www.mediamarkt.pl/podkladka-tracer-dragon-d2,id-957976

Opublikowano

Jejku ja mam jakieś gó**o może za 5zł którą dostałem razem z biurkiem chyba nawet a gram jak gram widział już chyba każdy więc nie wiem po co szponcić nie wiadomo ile za podkładke pod myszke jak to i tak bez różnicy według mnie :D

Opublikowano

Jejku ja mam jakieś gó**o może za 5zł którą dostałem razem z biurkiem chyba nawet a gram jak gram widział już chyba każdy więc nie wiem po co szponcić nie wiadomo ile za podkładke pod myszke jak to i tak bez różnicy według mnie :D

Nie chodzi mi o jakąś podkładkę nie wiadomo jaką drogą, ale o dużą i w miarę dobrą żeby się myszka za mocno nie ślizgała gdy ją "puszczę".

Dzięki za doradzenie. /close

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.