Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A spróbuje jeszcze raz :) 

Nick: ToBiK

Imię: Tomek

Staż na serwerze: Trochę już będzie nie liczyłem dokładnie :D 

Doświadczenie: Gram juz parę lat można powiedzieć z paroma mniejszymi i większymi przerwami  

Znajomość AMX [0/8]:6

Czy byłeś / byłaś już adminem?: Byłem adminem na serwerze 4fun dość długi okres czasu zanim został zaniedbany i padł 

Dlaczego Ty?: Pewnie dlatego że grywam praktycznie codziennie i bez problemu jestem w stanie rozpoznać oszusta

Kontakt: gg choć prawie go nie używam i ewentualnie na steam dostępny większość dnia 

STEAM: ToBiK

Akceptujesz regulamin admina?:Tak 

Akceptujesz regulamin serwera?: Tak 

Tylko prosze bez opinii typu skromne czy nijakie podanie to nie wybory miss tylko admina na serwer , aktywny na serwie na pewno będę jeśli chodzi o forum nie ukrywam że aktywność będzie mała delikatnie mówiąc w sprawach w których będę musiał na pewno zabiorę głos zarejestrowałem się tutaj po to żeby grać a nie chodzić po forum i czytać pierdoły ;) 

Opublikowano

Pierwszy raz zawitałeś na serwer 20 stycznia, do dnia dzisiejszego jesteś aktywny oraz masz przegrane 39 godzin. Widuję Cię na serwerze, jak do tej pory nie było żadnych problemów co do Twojej osoby. Przyda się kolejna para rąk oraz oczu do pomocy, tylko pamiętaj że forum jest również ważne. A więc myślę że można dać Ci szansę. Okres próbny 7 dni.

Opublikowano

Jestem na Nie

- Słaba aktywność na forum

- Brak CS 1.6 na steam (o ile dobrze trafiłem na Twój profil)

Daj się poznać.

Opublikowano

Ten Gracz posiada konto Steam, o ile się nie mylę to "tobias1984ster"

• Właściciel
Opublikowano

Dałbym szanse:

+ postawa

+ wiek

+ poparcie u Opiekuna

Pamiętaj że aktywność forum tez jest ważna.

Opublikowano

Neutral:

+wiek

+staż na serwerze

-aktywność na forum

-brak cs 1.6 na steam (jeśli trafiłem na Twój profil) 

+doświadczenie

Opublikowano

Skoro Rydzyk tak ładnie o Tobie mówi to raczej się nie myli, więc również się przychylam.

Wiek jak najbardziej na plus, przyda się taka osoba w gronie administracji. Poza tym steam jest, aktywność średnia lecz sądzę że ją poprawisz. Powodzenia ;)

Opublikowano

Ja jestem na nie, ponieważ jest dużo adminów już na DD2, więc lepiej byłoby wybierać kogoś kto gra więcej niż Ty (36h przegrane), aktywność na forum też nie powala mnie osobiście. Ale pozdro :D

Opublikowano

Podanie przyjęte na okres próbny. Twoja aktywność na serwerze musi być większa. 

Wyślij mi na PW: 

Nick oraz hasło do admina. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.