Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Twój nick: DoMS

Nick admina banującego: KOCIAMBER

Data/Mapa: 19:27 | 29/09/2020 

SteamID: STEAM_1:1:1528495

Serwer (mod):      ★ ARENA 1v1 ★                         

Opis sytuacji: Dostałem perma za przegranie pojedynku :) Umówiliśmy się ze jak wygram dostaje kredki a jak przegram to perma... Ale gdzie w tym sens? Pisze tak bo po banie jakoś nie miałem ochoty juz tam grac, ale jednak brakuje tej atmosferki tego servera. Pozdrawiam i czekam na pozytywne rozpatrzenie sytuacji

• Haha 3
Opublikowano

No tak średnio tak było, bo wulgarnie się odzywałeś, cały czas prowokowałeś i chciałeś pojedynki za monety których nie miałeś bo byłeś święcie przekonany że wygrasz :)

Jako że już wszyscy na serwerze w tamtym momencie wiedzieli że nie masz monet to ty chciałeś na zasadach albo wygrasz daje ci monety ale przegrywasz i daje ci perma. I to była twoja inicjatywa ja tylko dotrzymałem warunków zakładu :)

@ Krono jest świadkiem tego zdarzenia 

Opublikowano

Jak ktoś się założy następnym razem, że jak przegrasz to wskoczysz w ogień. Też to zrobisz ? Jako admin powinieneś troszeczkę się wyróżniać na tle innych graczy a na temat wulgarnego zachowania innych czy takich głupich zakładów wiesz co możesz zrobić (po to masz permisje). Gracz dostaję UB i tak minął dzień a co do całej sytuacji sprawę zostawiam opiekunowi @ dbk

• Lubię to! 2
Opublikowano
6983caeb39ae04488d8e2f0843959b22_katujem

Gracz został odbanowany

Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.eu

Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.