Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam graczy

1.W związku z problemem z maskami na serwerze ( większość nie działa przez co gracze tracą monetki i się wkur..) proponuje dodać coś nowego aby te monetki miały jakieś sens moja propozycja to dodanie do sklepu :

• vip 1 dzień = 5k monet
  • 10 pkt do rankingu = 1k monet 
  • możliwość zakupu granatów na początku rundy za monety ( wgranie tekstur granatów np. banan za fleszyka )
  • zwiększenie ilości monet pojedynków !chal do 600/900 
  • usunięcie starych masek wgranie 5/10 działających

2. Dodatkowa propozycja dodanie opcji "antycamp" tzn. gdy gracz stoi w miejscu powyżej 3-5 sek bez ruchu aby otrzymywał 0 damage kopniaka lub wyświetlał się na radarku dla przeciwnika.

3. Dodanie opcji wyboru podczas pojedynku !chal broni z której chcemy się  pojedynkować.

Opublikowano

Według mnie na + bo nie ma co z tymi monetkami zrobić tak naprawdę. Antycamp tez sie jak najbardziej przyda dorzuciłbym jeszcze antyrush i bajabongo.

• Dzięki 1
Opublikowano

1. Pomysł z rangą VIP mi się podoba jestem za.

1. Kupowanie PKT do ranku za monety bezsens zepsuło by całkowicie topkę jestem na nie.

2. Granaty tylko jeśli jest pojedynek z granatami w innym przypadku to to płacenie za przewagę.

3. Tego lepiej nie robić, bo monety da się kopiować, więc niech zostanie na 300, bo raczej nikomu by się tego robić nie chciało po 300 monet kopiować za dużo zabawy.

4. Jestem Za.

2. Jeśli chodzi antycamp jestem jak najbardziej na tak. 

3. Jestem Za

• Lubię to! 2
Opublikowano

1.

-Vip tak

-pkt nie, bo popsuje ranking

-nie widzę troszkę sensu tego. Jest to arenka mimo wszystko i kupowanie dodatkowych rzeczy bardzo mocno może zależeć od wyniku pojedynku.

- na tak

@ Pandzia Mało kto potrafi kopiować XD

-Co do masek jasne

2. Zamiast antycampa wolałbym anty rusha. Bardziej przeszkadza rush.

3. Jeżeli dostajesz pojedynek to wątpię, że nawet zwracasz uwagę na to za ile walczysz. Uważam zbędne.

• Lubię to! 2
Opublikowano

imo kupowanie punktów do rankingu za monety to byłoby przegięcie, pomysł z vipem jak najbardziej na +. bardziej niż anticamp proponowałbym plugin do antiafku.

• Właściciel
Opublikowano

1. Odpada, VIP to jedyna forma zapewnienia zarobku na tym serwerze, a uwierzcie mi że mało za niego nie płacimy. 

2. Teoretycznie można byłoby dodać lecz w tej kwestii potrzebna jest już ankieta. 

3. Odpada

4. W chal ustawiamy wartość, która ma swój mnożnik. Zwiększając monety w pojedynku zwiększymy też ich minimalną wpłatę. Musimy tutaj pomyśleć choć trochę o początkujących graczach. 

5. Nie możemy usunąć starych masek, czasami się bugują to fakt ale też działają, nie jedna osoba zbierała na nie długo więc ten pomysł odpada. 

6. Antycamp niestety ale nie, przy próbie pisania na say takie slapowanie może irytować. Możemy dodać anty afk który będzie slapował po 10 sec nieaktywności a po x czasie przerzucał do spect / następnie kick z serwera.

7. Każdy wybiera bronie w !guns 

• Właściciel
Opublikowano
6983caeb39ae04488d8e2f0843959b22_katujem

Propozycja została odrzucona

Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.eu

Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. 

• Lubię to! 1
  • 3 lata później...
Opublikowano

Temat w archiwum.

Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom. Pozdrawiamy, ekipa Katujemy.eu

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.