Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nick oskarżyciela:                           nk

Nick oskarżonego:                          loleq

* IP lub SID oskarżonego:               -

Przebieg sytuacji:                          

dzieciak kozaczy adminem tak na prawde nie umie grac tylko szuka powodu by za cos wykopac takie dowartosciowanie siebie

Dowody: 

[ReasonKicker] ==========================================
[ReasonKicker] Zostales wykopany przez admina
[ReasonKicker] Powod: "Mikro tylko z wylaczonym modulatorem glosu."
[ReasonKicker] Jezeli uwazasz, ze kick byl bezpodstawny zglos to na http://amxx-dev.pl
[ReasonKicker] Pozdro od autora (byCZEK)
[ReasonKicker] ==========================================
Kicked by Console: "Mikro tylko z wylaczonym modulatorem glosu."
Kicked :"Mikro tylko z wylaczonym modulatorem

nie jestem dzieckiem jak on zeby przed gra co dzien po kilka razy i tak w kolko wlaczac jego wyimaginowany modulator cos sobie wkrecil i teraz sie zneca to jest moj normalny glos przez standardowo wbudowany mikrofon w laptopie samsung 550p5c zwroc mu ktos uwage w koncu co dzien kilka razy dostaje kicka bo niby zmieniam glos a to jest nie prawda a i jeszcze jedno w regulaminie jest cos na ten temat o zmianie glosu ?

Opublikowano

W regulaminie nic na ten temat nie ma, więc kick jak najbardziej nie na miejscu i wierzę, że jest to uciążliwe.

Poczekajmy za wypowiedzią BlondAssa.

• Lubię to! 1
Opublikowano

OK wiec dajesz mute nk albo kicka za darcie a nie gdy ja daje info swojej druzynie ty mnie wyrzucasz za jakis modulator haha a i dane na moim profilu niby sobie wymyslilem i mam 13 lat tak ahah max typek idz do ksiazek daj pograc

Opublikowano

Przychylam się do wypowiedzi Świętego :) jego komentarze przez mikro potrafią rozbawić, osobiście nigdy mi to przeszkadzało a nawet przeciwnie :D 

Mikro +16 no nie? nie lepiej wziąć się za gości którzy naprawdę swoim piszczeniem wkurzają ludzi? Nk jest 'stałym graczem' a po profilu widzę ze ma 23 lata, jeżeli kogoś denerwuje jego głos - są od tego komendy, proste :D 

Nk zawsze info rzuci i nie przeszkadza nikomu w grze, wiec według mnie kick bezsensowny :) 

• Lubię to! 1
Opublikowano

Dobra umowmy sie ze nie dostaje kickow za moj glos i gdy daje info tylko jak bd sie bulwersowal i krzyczal pasi bd kompromis

Opublikowano

jak drzesz za przeproszeniem ryja to się nie dziw, że dostajesz kicka. 

To dawaj sensowne powody tych kicków. Gdzie jest napisane, że nie można używać modulatora głosu na serwerze(o ile go posiada)?

Zamknę temat bo kłócicie się niepotrzebnie i podeślę go odpowiedniej osobie i ona się zajmie tą sprawą...

• Lubię to! 1
Opublikowano

Zaczerpnąłem opinii kilku graczy, adminów na serwerze i nie spotkałem osoby, której przeszkadza gadanie przez mikrofon nk'a. A jeżeli Tobie BlondAss to przeszkadza, to po to jest opcje 'mute'. 

Na razie małe ostrzeżenie. 

• Lubię to! 1
Opublikowano

BlondAss !!!!

Ile razy z tobą mam gadać o twoim zachowaniu ?

**** Mam zły humor dziś, jestem zły i wszystko w jednym.

1. Nie ma nic w regulaminie że jest niedozwolony "mutator dziwięku" ale to mniejsza, z tego co słyszałem go nie raz nie posiada żadnego "mutatora", każdy ma inny głos jeden po mutacji, drugi gimbusa i wszystko w jednym.

2. To że komunikator jaki by nie był "gg, skype, fb", to nie możesz tak się zachowywać. Dziś mi wysłał radio to co napisałeś do niego, to co ja do ciebie pisałem to byłem zły na niego i nadal po części jestem. Jesteśmy jednością na forum, powinniśmy się szanować, wspierać.

Jak "wychowawczyni" u nas mówi nikt nie każe wam się lubić po prostu szanować!

Każdego czasami nerwy ponoszą, nawet i mnie. No ale ogarnij się chłopie bo nie jest dobrze z tobą.

Myślę nad "Upomnieniem", ale takim ostatecznym bo w innym wypadku będziesz zmuszony opuścić szeregi "adminów", czego bym nie chciał bo można z tobą się dogadać, tylko ty nie chcesz.

Udajesz nie wiadomo kogo co niektórych to denerwuje nawet i mnie jak mi pieprzyłeś smuty o jakiś tibiach że ots tworzyłeś w wieku 11 lat jakieś skrypty pisałeś, czy nie wiem nie interesuje mnie to nie chce aby więcej takie sytuacje miały miejsca, jak i na forum jak i poza do użytkowników.

Mam nadzieję że Duduś z Ojcem poprą moje zdanie, co do twojego "upomnienia".

# Zgłoś się do mnie na Steam, musimy pogadać.

~ Zamykam

• Lubię to! 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.