Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Twój nick: Xartasik
Twoje SteamID: STEAM_1:1:554892001

Nick oskarżongo: Anty
SteamID Oskarżonego: STEAM_0:1:210382555

Data i godzina: 22.09.2020 około 19:30
Mapa [ewentualnie]: bb_india
Przebieg sytuacji: Nie wiem. wydaje mi się, że admin powinien mieć trochę większe pojęcie o bb niz tylko budowanie podstawowych kamp. Nieznajomość kamp skutkuje tym, iż jeden gracz
został już zbanowany pomimo tego, że nic złego nie zrobił. Na demku nie widać żadnego auto bh, żadnych autostref czy też spinbota XD
Dowody [demko/screenshot]:http://w62.gotv.pro/srv60493/auto0-20200922-184525-713759816-bb_india_Katujemy-Katujemy.eu_GameTrackerClaimServer.dem.zip
Na owym demku zostałem podsadzony, jestem gotów ponieść konsekwencje.
  • Lubię to! 1
  • Uwielbiam 1
Opublikowano

@ Anty_Special wyjaśnij co i jak, z demkiem poczekam aż owy admin się wypowie. [24h]

edit, dla Was @ Xartasik i @ bella_ciao , owy general na demku ktore rozpisywalem do odwolania to też ladnie odpier%&lal ;)

p.s @ Xartasik ty to w ogóle nie powinieneś się wypowiadać przy niczym, jak sprawdze to co napisales ''Na owym demku zostałem podsadzony, jestem gotów ponieść konsekwencje.'' to lecisz na długo.

• Lubię to! 2
Opublikowano

Zaczynając, gracz został zbanowany za owe cheatowanie, miałem na to różne współczynniki takie jak:

-Niski poziom konta steam (bez prime)

-Gra na wysokim poziomie

-Mogło to być mulitkonto

Teraz odnosze się do 1,2 punktu;

Rozumiem,że gracz mógł mieć zhakowane konto lub coś w tym rodzaju i dlatego założył nowe, lecz nie poinformował mnie o tym oraz domyśleć się nie mogę.

To że ja buduje podstawowe bazy nie oznacza, że na danej rzeczy się nie znam.

Owy gracz był przeze mnie obserwowany przez dłuższy czas, oraz nie wierze w bajki, że np.

- zapomniał hasła do konta

Dziękuje za uwage o to moje wypowiedzenie.. 

• Haha 3
Opublikowano

@ Anty_Special po litewsku miał ci napisać? Ma 12 lat więc gdzie miał się nauczyć angielskiego lub polskiego? XD Jesli dla ciebie gra na wysokim poziomie to prosta kampa na bh to pozdrawiam, jestem ciekaw co musisz sądzić o graczach lepszych od Generala, pewnie za kazda byle kampe bys banowal mowiac, ze maja noclipa czy cos

• Lubię to! 1
Opublikowano

Krótka piłka, chlop nie ogarnia prostego wj to odrazu cheaty warto zaznaczyć że jakiś totalny random mu wbił do kampy, autobh nie da ci skilla I nie wiedząc jak nie wbijasz do tej kampy 

• Lubię to! 1
Opublikowano

W skrócie:

- @ AhmedErrorRealNameLengh -  ostrzeżenie

- @ Anty_Special -  ostrzeżenie

W momencie gdy obaj administratorzy nie przestaną robić tego czego robią [wiedzą o co chodzi] to się pożegnamy,

- @ bella_ciao - gag na 7 dni

- @ Xartasik -  ostatni raz odpuszczam, następne przewinienie, nie ważne jakie w najbliższym czasie będzie skutkowało permbanem za całokształt 

General nie dostanie unbana do momentu  gdy sam nie napisze odwołania. Tak dla jasności to może zmienić język forum na angielski.

• Lubię to! 2
  • Haha 2
Opublikowano
6983caeb39ae04488d8e2f0843959b22_katujem

Skarga została przyjęta

Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.eu

Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. 

• Lubię to! 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.