Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Twój nick: WiteK

Nick admina banującego: Titania

Data/Mapa: 20/09/2020, 21:00

IP/SteamID:

STEAM_1:0:649585889

Serwer (mod): dd2 #2                               

Opis sytuacji: Grałem sobie jak to ja, nie lubię stać w miejscu i nagle banik. Proszę mi wskazać gdzie w regulaminie jest zakaz raszowania przez tt, oraz w którym momencie użyłem sgs/sgj :)

Wycinek z konsoli: http://bany.gameclan.pl/ban_list.php?bid=88020

• Legenda
Opublikowano

Z racji tego, że ban ode mnie, myślę, że mogę się odnieść. 

Tutaj głównie chodzi o notoryczne i perfidne używanie SGS (wpomanagne bh i duckiem), co znaczne ułatwia grę, a jest na serwerze zakazane. Dzięki temu możesz znacznie szybciej znaleźć się na respie przeciwnika/zraszować. 

Demkohttps://www84.zippyshare.com/v/VWwsdhiO/file.html

Rozpiska (SGS): 

6:55,

7:36 - 7:42,

9:10,

11:02 - 11:04,

11:26 - 11:36,

11:50 - 11:55,

12:28 - 12:43,

13:44 - 13:56.

• Lubię to! 1
  • Wow 1
Opublikowano

Nie ma zakazu używania stref na serwerze. Od ziemi odbijam się normalnie, na tych przykładach może 13:44 użyłem scrola ale nie jestem pewien, z pierwszej osoby słabo to widać, lepiej z trzeciej, widać tam czy model robi Ducka po odbiciu czy nie. Wiem że już po banie ale chciałbym wyjaśnić kwestię banowania za sgs/sgj. 

SGJ to to samo tyle że zamiast samego Ducka robisz Duck+jump. Jest to o wiele szybsze niż moje latanie na strefach. 

Odbijam się od spacji, pozdro ;)

• Lubię to! 1
  • Legenda
Opublikowano

Nie ma kompletnie sensu odwoływać się od banów 5min - 1h. Ale powracając do demka:

na żadnej z tych czasówek nie było sgs, sgj. Zwykłe ducki, a nie dopatrzyłam się w regulaminie zakazu ducka na scrollu. Ciężko tu nawet mówić o strefach, w większości czasówek Witek nie nabiera jakiejś super prędkości nawet na spadochronie, chociaż to i tak na DD2 #2 nie jest zakazane. 

• Lubię to! 5
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.