Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Twój nick:  FanCiastKa.Katujemy.eu

Nick admina banującego: Maniek

Data/Mapa: 14.09.2020 

SteamID: 0:0:548612610

Serwer (mod): Only  Mirage 4 kurde pomylilo mi sie :( no ale trudno :(                   

Opis sytuacji: Zostałem zbanowany na dzień za wyzywanie a jedynym wyzwiskiem było ,,sick XD" moim zdaniem jak juz nalezy sie gag np. 1h ale nie ban na dzień, Prosiłbym o sprawdzenie tego. Dziękuje i Pozdrawiam ~CiasteK

Opublikowano

Zacznę od tego że żadnego manka nie mamy na OM2

Druga sprawa twoje steam id nie pasuje do sourcebans dudnesa

Dziękuję i pozdrawiam ~ kyo

edit.1 - wysłałem na dc do manka te odwołanie. 

• Uwielbiam 1
Opublikowano

Dziękuje rozważenie unbana mimo mojego błędu, i mam nadzieje że sprawa wyjaśni się  szybciej niż koniec bana. Jeszcze raz Dziękuje  ~CiasteK

• Przykro mi 1
Opublikowano

Witaj, dostałeś bana na 1 dzień ponieważ gagowałem cię ja Saddy jak i  hbn  a ty nic  sobie z tego nie robiłeś pisałem na u@ że dam tobie bana na 2h ponieważ za dużo razy dostawałeś te tzw. ,,gagi'' i muty 
Jeżeli sądzisz  to o  złe postanowienie to cóż zrobiłem tak bo miałeś to przepraszam za określenie w  tzw. ,,dupie'' mam nadzieje że poprawisz swoje czyny na serwerze i  wielokrotnie cię ostrzegałem na csayu bądz sayu.

Maniek1079

• Lubię to! 2
  • Haha 1
Opublikowano

@ kyo następnym razem nie musisz pisać, takich rzeczy, bo robisz syf w odwołaniu. Takie rzeczy zostaw ubt. To, że na takie steamid w bansie u dudnesa nie ma bana to nikomu do l szczęścia nie jest potrzebne. Wiem, że był wpisany om2, ale wystarczy jak zgłosisz post i wtedy któryś moderator podepnie notke.

Co do bana @ .Maniek1079 został już pouczony, aby następnym razem nie dawał za takie rzeczy bana na 24h. Ban i tak już za chwilę się kończy więc zdejmuje. Mam nadzieję, że będzie to nauczka na przyszłość. Pozdrawiam! 

• Lubię to! 2
  • Haha 1
  • Uwielbiam 1
Opublikowano
6983caeb39ae04488d8e2f0843959b22_katujem

Gracz został odbanowany

Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.eu

Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. 

• Lubię to! 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.