Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, potrzebuję kilka informacji na temat Zombie Mod. Dużo godzin nie przegrałem, a jak grałem dużo wcześniej, ze 3lata tematu do tej pory nie grywałem i nie wiem jakie są najlepsze a może najbardziej lubiane przez graczy Zombie Mody.

Chciałbym abyście mi w kilku zdaniach opisać wasz "Wymarzony" zombie mod!

Czy na serwerze ma być bank na "Ammo Packi", "Czy Ammo Packi Maja się resetować co mapę ?" i takie inne duperele :)

Czyli takie najważniejsze informacje.

Opublikowano

Drogi Play'u tutaj załączam ci LINK do moje propozycji. Chciałbym również dodać, że robiąc taki serwer ZM jaki podałem sieć mogła by trochę zarobić.

http://katujemy.eu/index.php?/topic/3580-propozycja-nowego-serwera/  ( TAK< TO JEST MÓJ WYMARZONY SERWER ) 

Ps. Nie napisałem tam o takim czymś jak sklep oraz sklep dla VIP'a ale opisze go później.

Co do twojego pytania na Bank AP NIE.

Opublikowano

Przede wszystkim nasz ZM nie powinien mieć rzeczy które wpływają na spadek FPS  czyli flary / noktowizory / latarki itp a reszta klasyczna

Opublikowano

Przede wszystkim nasz ZM nie powinien mieć rzeczy które wpływają na spadek FPS  czyli flary / noktowizory / latarki itp a reszta klasyczna

Tutaj się z tobą nie zgadzam. To po co robić serwer klasyczny ? a nie lepiej jest zrobić taki serwer na, którym ludzie jeszcze nie grali ?? i który widzą pierwszy raz na oczy ? :D Nasz serwer ma być inny, on ma przyciągać graczy swoją ,,innością,, :)

Opublikowano

Nie za bardzo, ZM + skile ? ciężko. Zresztą musiałbym cały system od 0 pisać.

Narazie to chcę zrobić coś fajnego, prostego, zwykłego, co będzie przyciągało graczy.

Bo ja i tak mam mało czasu to tyle ile daje rady piszę.

Opublikowano

Nie za bardzo, ZM + skile ? ciężko. Zresztą musiałbym cały system od 0 pisać.

Narazie to chcę zrobić coś fajnego, prostego, zwykłego, co będzie przyciągało graczy.

Bo ja i tak mam mało czasu to tyle ile daje rady piszę.

Play uwierz mi, że ZM + Skille prezentuje się bardzo dobrze bo grałem na takim jednym serwie i na samego ZM, żeby kupić Exp'a, żeby mieć lepsze staty wydałem ok. 100 zł SMS ;)

• Właściciel
Opublikowano

Danio przede wszystkim grając na zombie mod trzeba liczyć się z fps byle jaki sprzęt nie pójdzie dobrze tak jak na ffa czy dd2. Robiąc klasyczny serwer nie przyciągniemy dużo graczy, teoretycznie może to być jakiś klasyk ale z czymś co będzie przyciągać ludzi.

-Zapis AP myślę, że nie

-Sklep na AP coś w stylu: kupno automlamy, brak rozrzutu, specjalne he, może jakieś lasery czy miny

Opublikowano

Danio przede wszystkim grając na zombie mod trzeba liczyć się z fps byle jaki sprzęt nie pójdzie dobrze tak jak na ffa czy dd2. Robiąc klasyczny serwer nie przyciągniemy dużo graczy, teoretycznie może to być jakiś klasyk ale z czymś co będzie przyciągać ludzi.

-Zapis AP myślę, że nie

-Sklep na AP coś w stylu: kupno automlamy, brak rozrzutu, specjalne he, może jakieś lasery czy miny

Wiem wiem jaki trzeba mieć sprzęt skarbeńku, ale źle mnie zrozumiałęś z tym klasykiem ;) Chodziło mi bardziej o coś klasycznego leczy wyróżniajacego się od reszty  

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Wiadomość wygenerowana automatycznie.

Ten temat został zamknięty przez Moderatora.

Powód: Zamek

Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post a moderator rozpatrzy go ponownie.

Katujemy.eu - Katuj razem z nami!

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.