Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

• Donator
Opublikowano

Witam serdecznie, a więc zacznę. Proponuję dodać możliwość kupna rangi specjalnej na forum, nie wiem czy takowe tutaj były, ale jeśli nie, to może warto rozważyć wprowadzenie ich. Jakie miałyby uprawnienia? To zależy już od Administracji forum, ale myślę, że ranga specjalna mogłaby mieć dostęp do darmowej zmiany nick'u, trochę więcej reputacji do rozdania, a do tego jakieś większe sygnatury, chodzi o rozmiar oczywiście. To tylko moje uwagi, decyzja ostatecznie należy do czerwonych. Napiszcie co o tym sądzicie, ja bym chętnie takową rangę sobie zakupił :)

@ clixxu.  Ranga specjalna, sam sobie wybierasz kolor, nazwę, ikonkę. Przykład niżej.

opera_5ofi1nIMc3.png.813932ee8e7275eb590e2c472fcdf884.png

• Lubię to! 1
Opublikowano
11 minut temu, clixxu. napisał:

VIP i donator mają już specjalne uprawnienia, które wymieniłeś wyżej. No i jak te rangi by miały wyglądać? Jakieś nazwy, co kolwiek.

*cokolwiek* 

Ranga by miała wyglądać tak że bierzesz swoją ikonkę i kolor jaki ci się podoba i do tego twój własny napis np BOSS 

Opublikowano
6983caeb39ae04488d8e2f0843959b22_katujem

Propozycja została odrzucona

Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.eu

Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. 

• Lubię to! 4
  • Przykro mi 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.