Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1. Chciałbym zgłosić to, że na CodMod 801lvl jest stanowczo za dużo kondycja.

2. Na Klasie MP ( Skrzat ) Jest błąd ,,Dając wszystko w inteligencje pisze, że mamy 400 na 420 i więcej się nie da.

3. Prosił bym również o usunięcie z gildii ,,Odbicie pocisku,, np. Za to można dać szanse na dostanie za zabójstwo 2 orderów a za HS 4.

4. Chciałbym również zaproponować dodanie ,,Wytrzymałość Perku,, za każdą śmierć jego wytrzymałość spada co 10. Od 100 do 0.

5. Chciałbym również zaproponować dodanie może wam znanej komendy /ks.

To na tyle co do moich propozycji i uwag. Myślę, że to urozmaiciły bo troszkę gre.

Co do wytrzymałości perku jest to całkiem fajne i przydatne, dlatego, że są takie klasy i gracze z dużymi lvl którzy jak dorwią dobry perk to jest BARDZO trudno ich zabić. Od razu mówiąc proponował bym dodanie do komendy /sklep 5 punkt możliwość naprawienia perku. +20 reperacji koszt 400 Orderów.

Opublikowano

Nadal czekam na odpowiedź od opiekuna, ale chyba będę sam musiał się zająć obserwacją serwera.

Opublikowano

Myślę ze kondycja jest dobrze skonfigurowane ewentualnie lekkie zmniejszenie by się przydało. Jestem także za dodaniem komendy /ks jest ona przydatna ;)

Opublikowano

3. był już o tym temat nie jeden ( myślę że warn się należy ? )

Warn za to, że napisał o tym w temacie podając jeszcze kilka innych propozycji? No bez przesady, wiem że się nie darzycie zbyt wielką sympatią ale proszę was nie róbcie z tego cyrku.

@Topic:

4. Jasne, że tak. I do sklepu dodać "Kup wytrzymałość perku +10/20" ;)

5. Na nie. Mi osobiście to się nigdy nie podobało i sądzę, że jest to zbędne.  

Opublikowano

4. Nowi gracze będą szybciej opuszczać serwer niż na niego wchodzić, a gracz z wysokim poziomem, jak dropnie perk jakiś to i tak go zatrzyma, bo będzie mógł go utrzymywać z zabijania graczy początkujących. :X Także jest to tylko uderzenie w nowych graczy na których wam chyba zależy. :)

5. /ks to trochę lipa bo za dużo zamieszania robi. I to samo co z wytrzymałością perku, wysokie poziomy będą jeszcze silniejsze a nowi gracze będą dostawać po dupie po czym będą opuszczać serwer. :p

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.