Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Twój nick: W@riatek :*
Nick oskarżonego: hanq 
IP/SID oskarżonego: STEAM_0:0:9222712
Godzina i data zdarzenia: z 10/15min temu 
Mapa: de_dust2 
Screeny/demo: 
[AMXBans] Zostales zbanowany na tym serwerze!
[AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.Katujemy.eu
[AMXBans] Powod: 'zmien nick'
[AMXBans] Dlugosc bana: '3 godzin'
[AMXBans] Twoj SteamID: 'STEAM_0:0:455104381'
[AMXBans] Twoje IP: '31.42.10.13'
[AMXBans] ===================

@ Gosia ?!  proszę zastanów się czy jest racjonalne dawania bana na 3h za nick , nie ma czegoś takiego w regulaminie , tak ze proszę o wpłyniecie na admina :D 

Dokładnie to chodzi o to ze mam nick podobny to admina . Pani Wariatka dala mi zgode na taki nick tak ze nie widze problemu , no chyba ze @ hanq6  wyobraża sobie nie wiadomo co i czuje sie zazdrosny xd po za tym wymyśla sam prawo i chyba za bardzo wczuł sie w role , Pozdrawiam 

Opublikowano

Odpowiadając na Twoje zaczepki - tak czuję się zazdrosny o Nikole, która ma 15 lat, jestem bardzo zazdrosny, że robisz takie grube podjazdy ustawiając sobie podobny nick do jej nicku, ty romantyku.

Wklejam to samo co napisałem w twoim odwołaniu. 

Regulamin Admina:

b) Jest po to by rozwiązywać problemy, karać za niestosowne zachowanie oraz łamanie regulaminu. 

d) Jeżeli coś nie jest ujęte w Regulaminie Serwera, to Admin ma prawo podejmować decyzje czy coś jest zabronione, czy nie.

Jest to druga sytuacja jak ustawiasz Sobie nick, bardzo zbliżony do nicku administratora serwera. 

Twoje nicki; szalony rudy; W@riatek :*

Upomnienia nie pomogły, więc dostałeś bana - wg. mnie i tak łagodnie zostałeś potraktowany. 

Teraz za co dostałeś bana? Za celowe ustawianie nicków zbliżonych do administratorów, można uznać to za podszywanie się pod administratora.

Punkty, które wymieniłem z regulaminu mówią jasno, że mogę karać za niestosowne zachowanie oraz mam prawo podejmować decyzję czy coś jest zabronione, a nie ma tego wymienionego w regulaminie.

Przez to, że nosisz taki nick ktoś może myśleć, że jesteś administratorem, może zgłaszać ludzi na u@ i być wkurzonym, że nie podejmujesz żadnych czynności przez co opuści serwer i już tu nie wróci, bądź będą jakieś skargi na owego admina. Mało mnie obchodzi to czy dostałeś zgodę od W@riatki, takie zabawy to sobie urządzajcie gdzieś indziej, ona pełni rolę admina, jakby nim nie była to by nie było problemu.

• Lubię to! 4
  • Haha 1
  • Uwielbiam 1
Opublikowano

Do autora tematu, przypomniala mi sie sytuacja gdzie grales pod nickiem King, na serwer wszedl gracz o podobnym nicku lub uzywal podobnej czcionki do Twojego. Miales spine jakby konczyl sie swiat, non stop spam na u@ zeby cos z nim zrobic, podejrzewam ze nie czules sie z tym OK ze ktos gra na nicku zblizonym do Twojego, wiec tym bardziej nie rozumiem - czemu sam zaczales trolowac innych? Jezeli Hanq uznal ze ban jest sluszny - to widocznie jest sluszny. osobiscie nie mam zamiaru podwazac czyjegos zdania, tym bardziej ze nie pierwszy raz widze Cie na tym nicku, poza tym z tego co zauwazylem hanq dobrze wykonuje robote jako admin. Pragne przypomniec o stosowaniu sie do regulaminu serwra @ hanq6

pozdro

• Lubię to! 1
  • Haha 2
  • Uwielbiam 1
  • Legenda
Opublikowano

Nie wiem za bardzo nawet jak mam to rozpatrzyć. Wojna o nick. 

@ Kr. zapewne dawanie sobie nicków przybliżonych do adminów było nieśmiesznym żartem. Nie ma nigdzie punktu w regulaminie o tym, jednak z łatwością można podpiąć to pod prowokację admina. Wątpię, że dziewczynom pasowało to, co robisz. Pośmiać się można do pewnego momentu, ale jeżeli została Ci na to wcześniej zwrócona uwaga, to najzwyczajniej w świecie trzeba było się do niej zastosować. 

@ hanq6 mimo tego, że gracz był wcześniej upominany, to myślę, że kara jednak za długa - nadal mówimy tylko o nicku. 

Nie róbmy sobie pod górkę, serwer jest przede wszystkim do gry na nim, a nie do robienia krzywych akcji. 

Skargę odrzucam. 

• Lubię to! 4
  • Uwielbiam 2
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.