Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×
Osiedle

Komenda pokazująca łączny czas spędzony na serwerze

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej, to znów ja :D
Chciałbym zaproponować dodanie komendy, która pokazywałaby łączny czas, który użytkownik spędził na serwerze. Wartość w minutach można pozyskać przez XMLowy feed z gametrackera, a w bardziej prymitywnej wersji przez zwykły web-scraping i requestowanie zawartości z URLa (https://www.gametracker.com/player/ NAZWAGRACZA /147.135.199.71:27015/). Komendą mogłoby być !czas lub coś podobnego. 
Wydaje mi się, że byłby to przyjemny dodatek, a z wprowadzeniem takiej funkcjonalności nie powinno być problemu, choć tu brak mi ekspertyzy z technicznej strony serwerów CSGO. 

Opublikowano

Może źle pamiętam, nie mam jak teraz sprawdzić, ale czy toptime nie pokazuje graczy o największym spędzonym czasie? JA miałem na myśli komendę pokazującą łączny czas spędzony na serwerze przez gracza, który ją wywołuje.

• Legenda
Opublikowano

Jak zostało napisane wyżej można sprawdzić czas top graczy z serwera komendą !toptime. Nie widzę sensu wgrywać plugin pokazujący ogólny czas przegrany na serwerze bo tak szczerze nie jest to przydatne. Jeśli chcesz sprawdzić ile grasz na serwerze to jest podany Gametracker przy serwerze. 

• Lubię to! 2
  • Legenda
Opublikowano
6983caeb39ae04488d8e2f0843959b22_katujem

Propozycja została odrzucona

Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.eu

Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. 

Opublikowano
6983caeb39ae04488d8e2f0843959b22_katujem

Temat został przeniesiony do archiwum!

Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.eu

Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.