Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Twój nick: SCAMP

Nick admina banującego:relqqq

Data/Mapa:

12:26 | 19/08/2020

cache

SteamID:STEAM_1:1:528378184

Serwer (mod): [Mirage/Cache][128 TR] Katujemy.eu [SKINS/KNIFE/...

Opis sytuacji: Kolejny raz admin relqqq mnie zbanował. Powód: na main (myślę że chodzi tu o to że mam tam VAC). Zajrzałem do regulaminu i nie ma tam nic napisane że nie można mieć VACA na koncie. Więc proszę o szybkie odbanowanie. A jeśli chodzi o regulamin to jedyny najbliższy punkt do tej sprawy brzmi: &1.14 Na serwerze zabronione jest granie z jakąkolwiek blokadą, np. VAC, nawet jeśli dotyczy to innej gry. 

Ale nawet ten punkt nie mówi dokładnie że nie mogę mieć na mainie VACA. A w profilu podaję to konto tylko dlatego żeby ludzie zobaczyli że mam te 1800 godzin w csie i nie można mnie osądzać pochopnie. Dziękuję i pozdrawiam oraz proszę jeszcze raz o odbanowanie.

• Haha 1
Opublikowano

Ciekawe, to bym chcial zeby wlasciciel Dark Fallen napisal dlaczego zbanowal gracza @ Shadowekk za to ze mial vaca na mainie 

Zauwazylem ze masz vaca na mainie to zrobilem to co @ Dark`fallen czyli zbanowalem 

Gdy shadowekk chcial sie odwolac to mu caly czas odrzucaliscie wiec dla mnie ban sluszny 

pozdrawiam.png

• Legenda
Opublikowano

&1.1 Wchodząc na serwer automatycznie akceptujesz jego regulamin.

&1.2 Nieznajomość regulaminu nie zwalnia graczy z jego przestrzegania.

&1.14 Na serwerze zabronione jest granie z jakąkolwiek blokadą, np. VAC, nawet jeśli dotyczy to innej gry.

Main konto jest Twoim kontem, więc Ty otrzymałeś blokadę VAC. To że masz kolejne konto niczego nie zmienia, teraz otworzyć kolejne darmowe konta to nie problem dla nikogo.

Ban słuszny. 

• Lubię to! 2
  • Uwielbiam 1
  • Legenda
Opublikowano
6983caeb39ae04488d8e2f0843959b22_katujem

Odwołanie zostało odrzucone

Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.eu

Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. 

• Lubię to! 1
  • Uwielbiam 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.