Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×
Gość Mars.

Co sądzicie?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Bez przesady - wtedy Opiekuni obejmą władzę nad serwerami, a jednak ta administracja musi mieć jakieś obowiązki. Po za tym nie ma gwarancji, że opiekuni będą bezstronni. Jedni mogą przenosić prywatne konflikty nad dobro serwera.

Opublikowano

Dla mnie zbędne. Jest Dudnes, Play i Ojciec od tego. Są w trzech, więc sobie dadzą z tym radę a Opiekunowie przecież mogą wyrazić swoją opinię na temat danego gracza i skonsultować to z którymś z administratorów przed tym ostatecznym rozpatrzeniem podania.

Opublikowano

Jestem za tym aby Opiekun mógł moderowac dział z serwerem nad którym trzyma pieczę. Co do samodzielnego wybierania... hmm Opiekunów wybiera Administracja czyli im ufa. Sądzę, że Opiekunowie mogliby sami przyjmować adminów.

• Właściciel
Opublikowano

Ten pkt. sugeruje, że wasz głos jest cenny w podaniu. Nie możemy dać wam uprawnienia do przyjmowania podań a czemu? bo gdybyśmy mieli to zrobić to każdemu z was musiałbym pozakładać konta w sklepie, abyście mogli dodawać Adminów lub dane do serwera (ftp). Jeżeli masz na myśli, że Wy tylko przyjmujecie a ja, Play czy Ojciec dodajemy to zrobiłby się jeszcze większy syf. 

• Właściciel
Opublikowano

Wiadomość wygenerowana automatycznie.

Ten temat został zamknięty przez Moderatora.

Powód: Propozycja odrzucona

Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post a moderator rozpatrzy go ponownie.

Katujemy.eu - Katuj razem z nami!

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.