Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Twój nick: DJ GOD (OF ALL)
Nick gracza/admina na którego składasz skargę: Krzychu @ Krzychu
Opis sytuacji: Wszedłem na serwer pograć beatboxowałem 2 razy po kilka sekund a od administratora nie otrzymałem żadnego upomnienia słownego ani pisemnego po czym otrzymałem mute na 60 minut. Beatbox to nadużywanie mikrofonu :). Chciałem wyjaśnić to z administratorem serwera na U@ po czym po kilku wymienionych zdaniach otrzymałem groźbę od niego że zaraz dostanę bana za spam na U@. Napisałem jedno zdanie które wyglądało mniej więcej tak "Chciałem wyjaśnić tylko sprawę XD" i z automatu dostałem wcześniej wspomnianego bana. Po tym jak zostałem zmutowany na 60 minut osoba o nicku "MóW Mi KRZYCHU" zaczęła śpiewać przez chwile a admin w tej sytuacji nie zrobił totalnie nic. Wspomnę jeszcze tylko że gracz ten w tle miał włączoną muzykę przez bardzo długi czas a ze strony admina było 0 reakcji. Z takiej sytuacji która miała dziś miejsce można wywnioskować że na serwerze jest faworyzacja graczy których administracja lubi a wszyscy gracze nie są jednakowo traktowani i oceniani przez administrację serwer. Nie mówię że każdy administrator w taki sposób podchodzi do takiego typu sytuacji, lecz myślę że większość tak :)

Grożenie banem - 2.9 Grożenie innym graczom (Upomnienie/Ban 30min - 10800min)

Nadużywanie mikrofonu przeze mnie - 2.12 Zakaz nadużywania mikrofonu/czatu tekstowego  (Upomnienie/Mute na say/mikrofon 10min - 240min)

Śpiewanie przez gracza na serwerze - 2.6 Puszczanie muzyki, śmiesznych tekstów przez mikro jest zakazane (Mute na mikrofon 60min - Permanentnie),

A odnośnie bana na godzinę za spam na U@ nie zauważyłem nic, jeśli jest to prosiłbym kogoś o wysłanie tego w wypowiedzi lub żeby moderator edytował i dodał :) 

SteamID oskarżonego: STEAM_0:0:533312109
Data i czas zdarzenia: 09.08.2020 około godziny 19:23.
Dowód (ss/demko): http://620.gotv.pro/srv54409/auto0-20200809-184953-930438396-de_mirage-___________Katujemy.eu_______MIRAGE__2____ws__knife__gloves___128TR.dem.zip

• Haha 2
Opublikowano

Moja wypowiedź

-Była taka sytuacja że beatboxowałeś i otrzymałeś mute od krzycha z tym się zgodzę.

-Co chwilę spamiłeś nam na U@ przez co utrudniałeś nam grę z  Mów mi krzychu.

-Dostałeś ode mnie bana  ban miał wynosić 60 minut. czyli godzina za ciągły spam na U@.

-Źle wpisałem bana ponieważ w twoim nicku była spacja i dodałem ją w konsoli jak wpisywałem bana

(wycinek kary:sm_ban DJ god 60 spam na U@)

-Po chwili kiedy zorientowałem się ze dostałeś perma od razu zareagowałem i napisałem do właściciela 
(NeQ.) i odstałeś ub. 

SS:

image.thumb.png.842e79d0a18ecc1a0c8eda3d784e782d.png

-Była to moja wina ponieważ źle wpisałem komendę do bana za co bardzo przepraszam.

• Lubię to! 1
  • Legenda
Opublikowano
6983caeb39ae04488d8e2f0843959b22_katujem

Skarga została odrzucona

Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.eu

Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. 

• Lubię to! 1
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano
6983caeb39ae04488d8e2f0843959b22_katujem

Temat został przeniesiony do archiwum!

Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.eu

Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.