Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nick oskarżonego: Beast 

Opis sytuacji: Wiec tak zbudowalem kampe ktora mi nie wyszla wiec postanowilem sie schowac za baza na ktorej stalem defakto i po 3 minutach byla wtedy 1;37 minuta w csie podlecial na noclipie do mojej bazy beast i powiedzial "No azzja jest za baza zabijcie go" dlaczego to zrobil/ no chuj wie moze stary mu uciekl w dziecinstwie no ale coz tak szczerze mam wylane w ten serwer chce zeby jedynie dostal degrada i pozatym wczesniej typ sie go zapytal na serwie dlaczego dostal bana za cos tam a beast powiedzial "no bo powiem w skrocie idioci sa w tej administracji i sluchaj sie tylko mnie" jak cos byla wtedy 21;12 wsumie chuj wie czy dobrze pisze ta skarge no ale coz mapka bb snow

Powód:Dostalem bana za blokowanie bo sie juz zdenerwowal za to co mi zrobil zapytalem sie jego na chacie czy mu stary uciekl ze podpowiada gdzie jestem a ten odrazu dal mi muta chyba na 300 minut tam bylo jakos tak

Dowody:Ludzie na serwerze oxus byl wtedy nawet i tutaj taki super ss wiem ze nic nie znaczy ale moze do czegos poprowadzic 

skarga.png

• Wow 1
  • Przykro mi 1
Opublikowano

Zacznę od tego że admin dobrze zrobił pewnie nie było cię w kampie, to cię szukał. Znalazł cię i powiedział by cię zabili. Degrada admin nie dostanie, pogadam z nim. Dalej miej "wylane" na serwer nikt tu cię nie trzyma takich toxiców którzy nie umieją nawet porządnie skargi napisać bez przekleństw bo są "mad" na admina.

@ BluuMePL fajnie że proponujesz rozmowę z właścicielem jednakże od spraw administracji jestem ja i w ekstremalnych przypadkach dopiero @ Dudnes  @ Karcok  właściciele serwera. 

Nie dziwię się że dostałeś bana/muta/gaga skoro go wyzywałeś ( XD ) łamią regulamin, potem jeszcze mają wąty do innych. 

Z fartem.

• Lubię to! 2
  • Uwielbiam 2
Opublikowano
6983caeb39ae04488d8e2f0843959b22_katujem

Skarga została odrzucona

Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.eu

Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. 

• 4 tygodnie później...
Opublikowano
6983caeb39ae04488d8e2f0843959b22_katujem

Temat został przeniesiony do archiwum

Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.eu

Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.