Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Twój nick: zaku.

Nick admina banującego: dbk

Data/Mapa: 22:47 am_rgb_katujemy

SteamID: STEAM_0:0:514717004

Serwer (mod):  Areny #1                     

Opis sytuacji: Grałem z moundem o topke na challengu trafilem mu tapa i dostalem bana z powodem hax ;p

• Haha 1
Opublikowano

Mogę rozpisać jutro rano (dobra, max do 13), ale wydaje mi się, że to powinno wystarczyć:

+ aktywny na Arena#2:

https://banserwin.pl/index.php?p=banlist&advSearch=STEAM_1:0:514717004&advType=steamid

@EDIT

@ Pontoniec. , rozpiska:

4:07 - Przeciwnik po prawej, wychyla odsłonięty z lewej i nie zwraca uwagi. Coś tam udaje, że zerka ale jak tylko enemy wychyla bardzo szybki strzał w jego kierunku ;)
5:25 - szybki przeskok w miejsce, gdzie enemy wychyli
6:02 - zobaczcie ten przeskok XD 
7:00 - Wychyla tak jak w akcji 4:07 ale już baituje, bo enemy na przeciwko. Kolejny bardzo szybki strzał.
8:05 - Jak zwykle strzał równo z wychyleniem enemy. Zero opóźnienia, szybszy niż światło.
9:40 - podobnie jak przy 7:00, z tym że strzał niecelny.
10:10 - XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
11:30 - rozpędził się na dobre :D
13:05 - Przeciwnik po lewo, to na prawą stronę można się odsłonić bo na bank tam nikogo nie ma. I te strzały zawsze mm od głowy zza ścianki :D
13:45 - cały czas skupiony na stronie, gdzie był @ mound , mimo że ten palił shifta ;) -> Oczywiście sytuacja sprowokowana po naszej stronie, żeby mieć 1000% pewności.

Generalnie całkiem nieźle się kryje jak na 13-latka. Raczej poza WH tu nic nie ma, bo w Hitmana nie trafiał jak każdy XD

Ogólnie jego gra wygląda dokładnie tak samo jak w poprzednich odwołaniach, dlatego zacytuję:

Cytat

Proszę zwrócić uwagę jak porusza się podejrzany w momencie gdy przeciwnik respi się z lewej strony a w momencie gdy respi się z prawej. Twoje sytuacje wyglądają cały czas jakbyś spoglądał na przeciwnika przez ścianę.

Cytat

Nie grasz na dźwięk, nie wiem, czy w ogóle masz słuchawki, niejednokrotnie nie reagujesz na kroki, które słyszysz. Ewidentne celowanie po modelu, kiedy przeciwnik wskakuje/podskakuje ze strony x, a wychyla z y, to mamy piękne ciąganie celownika. 

Dodam, że spi***olił mi pół dnia, bo cały czas go oglądałem, chyba dobre 5 map. Dopiero wieczorem się spalił tak, że byłem pewny.

Opublikowano
6983caeb39ae04488d8e2f0843959b22_katujem

Odwołanie zostało odrzucone

Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.eu

Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. 

• Lubię to! 2
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.