Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Imię: Mam na imię Piotrek.
Twój nick na serwerze: Mój nick na serwerze to twitch.tv/kat00ver
Mutacja głosu: Oczywiście, posiadam.
Czas spędzony na serwerze (link do GT): https://cache.gametracker.com/player_info/index.php?nameb64=dHdpdGNoLnR2L2thdDAwdmVy&host=147.135.199.71:27015 Chciałbym tylko dopowiedzieć, że Ci którzy mnie już znają na serwerze, wiedzą że wcześniej miałem nick Jarr263 z racji tego, że straciłem swoje aktualne konto do twitcha, lecz je odzyskałem i zmieniłem nick.
Znajomość komend admina [1-10]: 10, byłem administratorem na niejednym serwerze. Między innymi na pochylni.
Dlaczego ty: Dlaczego ja? Hmm.. Jestem bardzo aktywną osobą, która pracuje w domu. Posiadam setki wolnego czasu, który spędzam na swoim hobby bądź na grze. Moim hobby jest developerka jeżeli by się ktoś pytał :P Jestem sumienną i sprawiedliwą osobą. Nienawidzę kłamstwa, oraz zatajania prawdy. Lubię rozmawiać z ludźmi i ich zabawiać, a również interakcję. Dlatego również niejednokrotnie zdarza mi się pograć w GTA RolePlay, gdyż tam z ludźmi mamy styczność praktycznie cały czas. Jestem rozgarniętą i miłą osobą, denerwuje się w niewielu przypadkach.. Cóż, to chyba tyle :)
Posiadasz działający mikrofon: Oczywiście, niejednokrotnie rozmawiam z użytkownikami. 
Kontakt (GG/Steam): Kontakt na steam: https://steamcommunity.com/profiles/76561197977634839 GG raczej już nie używam, gdyż to już nie te czasy choć jeżeli będzie trzeba to założę.
Steam ID: 76561197977634839
Posiadasz konto Prime?: Oczywiście, to podstawa. ;)
Zapoznałeś się z wymaganiami admina: Naturalnie, wiem iż na forum nie byłem jeszcze zbytnio aktywny, ale Ci którzy mnie znają doskonale wiedzą, że wchodzę we wszystko z pełnym wczuciem i daje od siebie 200% :)

Post Scriptum: Obiecuję, że aktywność na forum odrobię.

Pozdrawiam, Kat00ver.
  • Lubię to! 1
Opublikowano

Jestem jak najbardziej na TAK

+ ogarniety chlopak

+ widać go na serverze i często wypowiada się kulturalnie 

+ prowadzi fajne streamy

++++

Opublikowano

Jestem na TAK

+Wiek

+Znajomość komend

+Doświadczenie

+Kultura

+Prime

-GT

Powodzenia :peepolove:

• Legenda
Opublikowano
6983caeb39ae04488d8e2f0843959b22_katujem

Podanie zostało odrzucone

Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.eu

Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. 

• 4 tygodnie później...
Opublikowano
6983caeb39ae04488d8e2f0843959b22_katujem

Temat został przeniesiony do archiwum!

Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.eu

Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.