Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Imię: Michał
Twój nick na serwerze: Majkel
Mutacja głosu: tak 
Czas spędzony na serwerze (link do GT): https://www.gametracker.com/player/Majkel/147.135.199.71:27015/
Znajomość komend admina [1-10]: 8
Dlaczego ty? (Prosimy o dłuższą wypowiedź.) chciałbym zostać adminem po raz kolejny, ponieważ w nocy rzadko kiedy jest wtedy dostępny administrator. Godziny w których jestem najbardziej aktywny czyli ciagle są nastepujące: 22:00 04:00/05:00 jestem obeznany w secoure mode wiem gdzie wszystko sie znajduje na forum oraz mozna ze mną porozmawiać. powodem straty administratora jest brak aktywnosci prez 6 miesiecy z powodu braku komputera. Posiadałem bana na 3 dni za którego serdecznie przepraszam. Lepiej sie odrazu przyznać niż ktoś ma sprawdzic. Nie posiadam żadnych innych zaległych kar banem badz kickiem poza tym jednym na 3 dni. Przez te 3 dni zmadrzałem i odkupiłem wine czekając aż sie ban skończy. Moge odkupić wine przesyłając donate na składke wakacyjna o ulepszenie serwerowni o kwocie 20 zł. Stosuje sie do regulaminu upominam graczy mimo iz nie posiadam administratora oraz stosowałem sie do taryfikatora kar zanim straciłem administratora z powodu braku komputera. Jeśli GameTracker si enie bedzie zgadzał lub bedzie brakowało dopełnie to w trybie natychmiastowym.
Posiadasz działający mikrofon? Tak
Kontakt (GG/Steam): forum, steam-->https://steamcommunity.com/profiles/76561198845544884/
Steam ID: STEAM_1:0:442639578
Posiadasz konto Prime?: tak
Zapoznałeś się z wymaganiami admina? tak
  • Lubię to! 1
  • Haha 1
Opublikowano

Jestem za Tak

Pozytywny, ogarnięty człowiek któremu należy się Admin do pomocy w godzinach nocnych.

Przebywa na serwerze kiedy jest największa potrzeba w godzinach nocnych 24-5

Proszę o uznanie tego podania.

• Haha 1
  • Uwielbiam 1
Opublikowano

Kojarzę Cię szczególnie wczoraj jakoś w godzinach popołudniowych zabłysnąłeś na serwerze kiedy oto administracji nie było. Z tego co zdążyłem zauważyć jesteś toksyczny. Niby sobie siedziałem cicho na serwerze,ale wszystko słyszę i widzę i nie omieszkam stwierdzić,że nie byłbyś wzorem dla graczy ku temu by serwer lepiej się rozwijał tylko robiłbyś tam "haje".  Jak dla mnie zbędny admin z brakiem kultury. Śmiem twierdzić,że kultura i dojrzałość osobista to twoje przeciwieństwo. Jestem ciekaw co to za "secoure mod",że jesteś w nim tak obeznany i czy Ci się przyda twoja znajomość tego na serwerze. Bo ja znam jedynie SourceMod. W sumie zostawiam to tak oczywiście nic ofensywnego nie miałem na celu kierować w twoją osobę. Jedynie chcę żeby tutaj osoba która będzie później rozpatrywała to podanie przeczyta to sobie i będzie miała świadomość tego jak się zachowujesz jak nikogo nie ma z osób pilnujących serwera. Szkoda,że nie pamiętam dokładnie godziny w której tak "ładnie" się zachowywałeś bo chętnie wrzuciłbym demo tutaj na dowód. To tyle ode mnie życzę miłego dnia. 

Edit:  Bo widzę,że już za bardzo emocje Ci buzują. Śmianie,śmianiem się,ale wyzywanie się z graczem [X] bo nicku już nie pamiętam?

Po 1.  Ta sytuacja co teraz mówisz też miała miejsce i jeżeli chcesz uciszyć gracza wyzwiskami to gratuluje kreatywności na pewno chłop się Ciebie posłucha jeżeli w taki sposób radzisz sobie z tym i myślisz,że wyzywanie gracza bez mutacji bardziej nie sprowokuje go do nadużywania...(Polecam następnym razem sprawdzić który z Adminów jest dostępny na steam bądź napisać nawet na chatboxie)

Po 2.  Widzę jak reagujesz aktualnie na to co napisałem,więc zapewne targają tobą emocje przez to,że nie możesz się pogodzić  z tym,że napisałem prawdę i próbujesz w jakikolwiek sposób bronić siebie zamiast pogodzić się z tym,że postąpiłeś źle i wyrazić  skruchę.

Po 3. Zabawa,zabawą. Śmiechy,śmiechami,ale wyzywanie się dla zabawy wpływa źle na serwer i ludzi grającym na nim. Nie każdy z graczy za pewne wie,że to jest dla zabawy jak i nie każdy z graczy to rozumie. I po takiej sytuacji myślą sobie,że też sobie mogą pozwolić na bezkarne wyzywanie się bo skoro ty możesz jako gracz to czemu by inni nie mogli i przez takie oto zachowanie nowi gracze mogą wywnioskować,że na serwerze panuje "haja" i dobrowolka każdy może wyzywać i robić co chce a admin nie zareaguje(bo go oczywiście nie ma) Więc jeżeli wyzywasz się z innymi graczami dla zabawy to lepiej skończ bo taką zabawą przecież łamiesz regulamin. 

Po 4. Mimo,że napisałem sarkastycznie tą twoją znajomość secoure moda ty dalej piszesz to błędnie.

Po 5. Wtedy również wyzywałeś się i z graczem o jakimś tam nicku załóżmy,że miał nick [X] i to nie był piskliwy głosik tylko normalny gracz po mutacji. 

Tyle ode mnie już się,więcej nie odniosę do tego co napisałeś. 

• Lubię to! 2
  • Haha 1
Opublikowano

To że od czasu do czasu jako zwykły gracz się pośmieje nie znaczy że jestem toksyczny gdybyś mnie znał wiedziałbyś że potrafię panować jako administrator a wtedy trzymam się na wodzy. Adminidtrator a gracz to inna sytuacja będąc jednej nocy mogę dla zabawy się z kimś pośmiać z takich rzeczy a to że Przeklinam to też inna gadka. Przewaznie nie wyzywam się z nikim chyba że naprawdę tylko dla śmiechu nie żeby poważnie kogoś urazić. Znajomość secoure moda mam 8/10 ponieważ byłem administratorem na tym serwerze ale straciłem z powodu braku aktywności spowodowaną brakiem komputera. I po raz kolejny zaznaczam jako gracz się pośmieje a jako administrator jak nim byłem już nie wyzywałem się i praktycznie nie używałem wulgaryzmów.  Zaznaczając "ładnie się zachowując" jeśli nie ma administratora a wiem o jaką sytuację chodzi to była osoba poniżej 16 a nawet 14 roku życia bez mutacji. Głos był dosyć piskliwy i nadużywał mikrofonu oraz chatu pisząc i mówiąc np "ez" itp. Pragnę zaznaczyć że jako administrator nie sprawiałem i dalej bym nie sprawiał problemu. To że jednorazowo w jedną nocna gierkę chciałem uciszyć młodsza osobę z piskliwym głosem. Ponieważ nie mam administratora a przydałby się bo aktualnie to wczoraj i przedwczoraj bodajże zauważyłem że o 4/5 nie ma administratora a wtedy ludzie latają na odpalę i psują grę innym. Jeśli mnie nie znasz i usłyszałeś jednorazowa akcje to prosiłbym się o nie wypowiadanie,  jeśli sytuacja wymaga czyli np. Bycie administratorem trzymam fason i stosuje się do wszelkiego regulaminu typu administratora oraz gracza oraz taryfikatora kar który mimo iż nie mam admina mam zawsze włączony aby sprawdzać na ile powinien ktoś za którymś razem dostać muta bądź gaga bądź ewentualnie bana. Powtarzam jednorazowa akcja nie ma wpływu na to jakim naprawdę jestem pozytywnym człowiekiem. Gdybyś się odezwał to uwierz byś normalnie mógł że mną porozmawiać jak gracz z niedzielnej nocy z którym rozmawiałem o normalnych tematach ponad 1,5h. 

Więc Pragę zaznaczyć jeszcze raz,  jednorazowa akcja to nie jest odrazu brak kultury ponieważ uwierz mi jestem bardzo kulturalnym człowiekiem oraz potrafię trzymać się niezależnie od sytuacji na wodzy. Znajomość secoure mod wynika z doświadczenia bycia administratorem.  Maksymalnie 2 razy bądź e dostałem muta z powodu powiniecia się języka ale wtedy przepraszałem gracza przez przypadkowe wyzwisko.  Bana miałem tylko jednego za kłamstwo do którego się przyznałem że popełniłem błąd jak można wyczytać w podaniu oraz że chce to odkupić wpłacając 20 zł na składkę wakacyjna. Uwierz że byłem dobrym administratorem. Raz tylko popełniłem błąd tzw missclickiem to odrazu to odkręciłem i powiedziałem komu trzeba że źle zrobiłem i że odkręciłem to odrazu. 

Z góry dziękuję za przeczytanie ze zrozumieniem oraz wyrozumiałość. Życzę miłego dnia :)

Edit.  Jeśli trzeba potrafię człowieka uspokoić bądź doprowadzić do porządku 

• Legenda
Opublikowano
6983caeb39ae04488d8e2f0843959b22_katujem

Podanie zostało odrzucone

Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.eu

Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. 

• Lubię to! 1
  • 4 tygodnie później...
Opublikowano
6983caeb39ae04488d8e2f0843959b22_katujem

Temat został przeniesiony do archiwum!

Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.eu

Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.