Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Twój nick: Iss'S[t]

Nick admina banującego:  dERYL

Data/Mapa: de_inferno

SteamID: STEAM_1:0:34266717

Serwer (mod):  3 maps                           

Opis sytuacji: Warn dla tego osobnika za nadużywanie. (30 min za napisanie kennys) - jeśli masz z tym jakiś problem polecam psychologa.

• Zasłużony
Opublikowano

witam serdecznie :D już wyjaśniam z jakich zględów banik. Otóż gracz isst od początku meczu krytykował mnie jak i innych graczy zespołu przeciwnego że nie potrafią zabić mimo że mają "vipy" po czym cały czas przy błędzie któregoś z nas pisał "kennys". Dostał ode mnie bana bo uznałem to po prostu za prowokację. Na serwerze każdy gra ff, każdy ma różne rangi i o to chodzi a pisanie czy obrażanie innych jest nie na miejscu :D pozdrowionka dERYL

• Lubię to! 1
  • Uwielbiam 1
Opublikowano

Witam serdecznie :D już wyjaśniam.  Pierwsze kłamstwo u deryla to napisanie że kogoś krytykowałem. Na demie widać ze napisałem " za malo vipow w tt" w sytuacji gdy po jednej stronie na 7 graczy było 6 vipow. 2 osoby odpisaly mi "xd" czyli zrozumialy aluzje. Następnie deryl odpowiedział "ZA MAŁO BOTOW WCELOWANYCH NA CT Z BANAN xd" (tu można szukac obrazy jak ktoś chce). Potem napisałem "kennys" i ban 30min. Dlatego tak jak na początku chciałem tylko 1 warna dla tego pana to teraz proszę rozważyć 3 warny. Nikogo nie krytykowałem i tak to jest tylko ffa więc za pisanie kennys dostałem nie slusznie bana. Zresztą napisał ze krytykowałem go od poczatku meczu a przez 7-8 rund nic nie mowilem i pisalem. Macie demo wiec sprawa jest jasna teraz tylko zdecydujcie ile ostrzezen mu dac.

• Wrr 1
  • Zasłużony
Opublikowano

Drogi kolego osoby nie reagowały, co nie znaczy że też im to nie pasowało :D druga sprawa przez pare rund  pisałeś "kennys" . Może nie miałeś na myśli obrazy lecz trzeba odróżniać prowokacje :D

• Uwielbiam 1
Opublikowano

Zamykam post żeby uniknąć spamu, decyzja pojawi się w przeciągu 24h. 

---------------------------------------------------------

Obejrzałem demko, twoje kennys pojawiało się zawsze gdy deryl nie trafił z awp i zginął. Ban miał zły powód - powinno być prowokacja. Natomiast uważam że ban był słuszny, skargę odrzucam.

• Lubię to! 2
  • Uwielbiam 1
Opublikowano
6983caeb39ae04488d8e2f0843959b22_katujem

Skarga została odrzucona

Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.eu

Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. 

• Lubię to! 1
  • Uwielbiam 1
  • 4 tygodnie później...
Opublikowano
6983caeb39ae04488d8e2f0843959b22_katujem

Temat został przeniesiony do archiwum!

Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.eu

Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.