Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Imię : Damian

Staż na forum : Od 20 Stycznie 2015r

Wiedza na temat serwera [0/10]: 9,5/10
Znajomość ortografii i interpunkcji [0/10] : Mam dyslekcję ale staram się pisać poprawnie, lecz czasami moja klawiatura mi na to nie pozwala. 

Serwer: FFA

Dlaczego ty? : Myślę że przede wszystkim jestem osobą miłą, kulturalną, pomocną. Jeśli chodzi o serwer FFA miałem kiedyś swój a także byłem opiekunem Free For All na innej sieci, więc pojęcie na temat danego moda posiadam. Jak sami wiecie jestem osobą zaangażowaną w swoją pracę staram się poświęcać każdą wolną chwilę zarówno Forum jak i serwerom naszej siec reklamując je, a takze wyłapując serwerów. Jestem znany z tego ze poświęcam się swojej pracy i zawsze staram się urozmaicać grę nowymi propozycjami dla danych serwerów. Podczas gry na serwerze staram się wprowadzać spokój i harmonię, dlatego często przesiaduję na spectators a takze pomagam odnaleźć się nowym graczom tłumacząc im co powinni robić a czego nie. Myślę ze jestem odpowiednim kandydatem na objęcie tego stanowiska ponieważ mam odpowiedni staż na forum, a takżę myślę że zyskałem zaufanie w oczach użytkowników. Jeżeli objał bym opiekę nad FFA nie było by mi trudno obserować wszystkich ponieważ codziennie mam duży wgląd w pracę na serwerach jak i na forum dlatego bardzo dobrze mógłbym przyglądać się sytuacji swoich adminów. 

Kontakt: Steam: Mr_Danio | Katujemy.eu GG: 26225987

Tylko nie piszcie ze skłądam podanko dla kolorku, mam naprawde wielkie plany co do tego serwera i czekałem na niego od dawna co zresztą wie sam dudnes ;)

Jeśli chodzi o naukę to jest to jakoś 1-2h w miesiącu więc dużo tego nie ma wystarczy uważać na lekcjach ;)

Jeśli chodzi o posady ogarniam je bez większego problemu a w dodaktu mam wspaniałych ludzi w ekipie z którymi dobrze współpracuje ;)

Opublikowano

Danio, dużo robisz dla sieci i wiem że ogarniesz takie stanowisko jak opiekun serwera ode mnie masz duże Tak. 

Opublikowano

Jestem na Tak.

+ogarnięty

+aktywny

+sumiennie wykonuje swoje obowiązki

+nie powinien mieć z tym żadnego problemu

Opublikowano

Jeśli nadmiar obowiązków nie będzie Ci przeszkadzał, to nie widzę przeciwwskazań. 

Dokładnie jak ojciec jak na razie neutral jestes aktywny dajesz rade ale czy nie za dużo już tych obowiązków

Opublikowano

Dam Ci tak. Ale nie zepsuj tego. Forum i DD2 i jeszcze FFA. Zobaczymy jestem na TAK

+Rewelacyjnie się spisujesz.

+Zależy Ci na sieci.

+Ogarniesz to.

Opublikowano

Danio Tobie również dam Tak:

+Wiek

+Ogarnięty

+Możemy mu ufać

+Staż

+Sumiennie wykonuje zadania moderatora

Opublikowano

Jestem na tak:

+jesteś ogarnięty, spoko koleś

+staż

+doświadczenie

+wiek

-posiadasz już parę stanowisk, więc przyszłość pokaże czy dasz radę wszystko ogarnąć.

• Właściciel
Opublikowano

Rekrutacja na opiekuna FFA już zamknięta, lecz i tak postanowiliśmy dać Cię na opiekuna innego serwera tak jak uzgodniliśmy.  :P

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.