Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

• Legenda
Opublikowano

Twój nick: dejmanOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

Nick podejrzanego: Przemek

STEAM_ID/IP podejrzanego: STEAM_0:0:530570985

Rodzaj cheata: hpp+sety imo

Data/Mapa: dd2/24.07.2020

Serwer (mod): dd2#1

Dowody:

https://megawrzuta.pl/download/3bdad909786f1b0f4ac79b37161156d4.html

2;10 zaczyna walić fullauto, celownik gdzieś obok głowy, w momencie gdy zbliża się on ku głowie jest natychmiastowy doskok, na normalu to widać, również na 1/2
2;21 celownik na ramieniu - hs. Tutaj nawet nie ma tłumaczenia "ping/fpsy". Ja i on stały ping poniżej 8+ponad 100fps
2;35 imo fov ustawiony zbyt duży, to samo co wyżej, celownik w zasięgu głowy - przeskok
3;48 celownik świruje + celownik obok a wpada hs.
4;48 ja tu widzę przeskok
4;58 tutaj może akcja taka +/- ale porównajcie sobie z filmikiem niżej, gdzie jest (na moje)lock celownika
7;24
8;16 pierwszy i drugi frag - przeskoki celownika przy pestkach
9;09 gdzie celownik xd

porownajcie sobie demo z powtórki z shadowplaya, gdzie o wiele lepiej widać przeskoki celownika i psilenta. Nie wiem czemu, odpalony pov inaczej pokazuje strzały i pozycje celownika niż shadowplay, na którym widać wszystko o wiele lepiej, głownie przeskoki.

nagrane te same akcje i wycięte co są w rozpisce.

@ niezlyzawodnik  a co ma pov do tego, że grasz na steamie założonym w styczniu tego roku? w dodatku filmik z 2013 X D

• Lubię to! 2
  • Uwielbiam 2
Opublikowano (edytowane)

To może wrzucę swój film nagrany na dm z mojego pova, na którym dokładnie widać sposób w jaki celuje - dla referencji:

/* usuniete */

Edytowane przez niezlyzawodnik
  • Legenda
Opublikowano

Demo widziałam wczesniej na pv, stąd od razu dałam Ci bana na serwerze, jak tylko Cię zobaczyłam. Na pv zostałeś poinformowany od razu po otrzymaniu bana.

2;10 zaczyna walić fullauto, celownik gdzieś obok głowy, w momencie gdy zbliża się on ku głowie jest natychmiastowy doskok, na normalu to widać, również na 1/2 / warto zobaczyć to na załączonym filmiku w normalnym tempie niż na demku b+
2;21 celownik na ramieniu - hs. Tutaj nawet nie ma tłumaczenia "ping/fpsy". Ja i on stały ping poniżej 8+ponad 100fps / akcja oglądana przeze mnie również w spowolnieniu, celownik kompletnie w innym miejscu niż padany strzał b+
2;35 imo fov ustawiony zbyt duży, to samo co wyżej, celownik w zasięgu głowy - przeskok b+
3;48 celownik świruje + celownik obok a wpada hs. / wygląda, jakby mu myszka przycinała, ale w spowolnieniu "ścinki" idą idealnie w stronę głowy, dosyć śmiesznie to wygląda :v do tego celownik poza modelem b+++
4;48 ja tu widzę przeskok / w momencie oddawania strzału celownik jest lekko poza głową, jednak po strzale od razu ląduje na głowę b+
4;58 tutaj może akcja taka +/- ale porównajcie sobie z filmikiem niżej, gdzie jest (na moje)lock celownika / pierwsza pestka a druga to niebo i ziemia, pierwsza ląduje w okolicy klaty poza modelem, a druga znowu na głowę, takie b+/- chociaż bardziej skłonna byłabym z większą przewagą na b+
7;24 b+
8;16 pierwszy i drugi frag - przeskoki celownika przy pestkach /może to moja ślepota, ale w różnych spowolnieniach i na  normalu niczego się nie dopatrzyłam b-
9;09 gdzie celownik xd b+

Mimo wszystko odwołujesz się też od mojej decyzji, więc resztę zostawiam pozostałym członkom ubt i zamykam na razie tamat, bo wszyscy dobrze wiemy, jakim spamem się to skończy ;p 

• Lubię to! 3
  • Dzięki 1
Opublikowano

2:10 +
2:21 +
2:35 +
3:48 +
4:58 +
4:48 + 
7:24 +
8:16 - (ciężko cokolwiek tutaj coś wyłapać) 
9:09 +/- (tutaj rozrzut mógł zrobić swoje)

Za dużo tych ''przypadkowych'' głów. b+

Opublikowano
6983caeb39ae04488d8e2f0843959b22_katujem

Gracz został zbanowany!

Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.eu

Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.