Yuri tarded Posted July 17, 2020 Posted July 17, 2020 1. Nick z serwera: Yuri tarded 2. Imię: Szymon 3. Wiek: 16 4. Steam ID: STEAM_1:1:185866375 5. Posiadasz mutacje: jak najbardziej 6. Czas spędzony na serwerze ( LINK GT ): https://www.gametracker.com/player/Benedykt%20XVI/145.239.19.205:27015/7. Doświadczenie w adminowaniu na serwerach CS:GO: Jestem doświadczonym adminem, zaczynałem w Cs 1.6 , skończyłem właśnie na tym serwerze. 8. Znajomość obsługi admina ( 0/10 ): 10/10 9. Argumenty, dlaczego akurat Ty masz zostać adminem oraz powiedź 4 zdania o sobie: Wracam do serwera po swoistej przerwie a adminów wielu nie ma. Sądzę, że przyda się "nowa" osoba do pilnowania porządku na serwerze. A co do tego dlaczego akurat ja: mam już spore doświadczenie, spełniam wymagania, umiem zająć się serwerem i nie traktuję bycia adminem jako pewnego rodzaju wyższości nad pozostałymi graczami. Niedawno wróciłem do serwera , więc mój obecny czas gry nie jest rewelacyjny, aczkolwiek wszystko się zmieni 10. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?: dziennie 2-3 godziny, jestem dostępny również gdy gracze napiszą mi na steamie, np. w sytuacji gdy na serwerze jest cheater. 11. Posiadasz mikrofon?: tak 12. Kontakt: steam , forum 13. Akceptacja regulaminu admina/serwera: Akceptuję regulamin admina oraz regulamin serwera 13. Konto Prime?: tak 14. Blokada VAC?: nie 1 1 1 1
Gandalf. Posted July 17, 2020 Posted July 17, 2020 6 minut temu, Benedykt XVI napisał: 1. Nick z serwera: Yuri tarded 2. Imię: Szymon 3. Wiek: 16 4. Steam ID: STEAM_1:1:185866375 5. Posiadasz mutacje: jak najbardziej 6. Czas spędzony na serwerze ( LINK GT ): https://www.gametracker.com/player/Benedykt%20XVI/145.239.19.205:27015/7. Doświadczenie w adminowaniu na serwerach CS:GO: Jestem doświadczonym adminem, zaczynałem w Cs 1.6 , skończyłem właśnie na tym serwerze. 8. Znajomość obsługi admina ( 0/10 ): 10/10 9. Argumenty, dlaczego akurat Ty masz zostać adminem oraz powiedź 4 zdania o sobie: Wracam do serwera po swoistej przerwie a adminów wielu nie ma. Sądzę, że przyda się "nowa" osoba do pilnowania porządku na serwerze. A co do tego dlaczego akurat ja: mam już spore doświadczenie, spełniam wymagania, umiem zająć się serwerem i nie traktuję bycia adminem jako pewnego rodzaju wyższości nad pozostałymi graczami. Niedawno wróciłem do serwera , więc mój obecny czas gry nie jest rewelacyjny, aczkolwiek wszystko się zmieni 10. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?: dziennie 2-3 godziny, jestem dostępny również gdy gracze napiszą mi na steamie, np. w sytuacji gdy na serwerze jest cheater. 11. Posiadasz mikrofon?: tak 12. Kontakt: steam , forum 13. Akceptacja regulaminu admina/serwera: Akceptuję regulamin admina oraz regulamin serwera 13. Konto Prime?: tak 14. Blokada VAC?: nie -gracz ma bardzo dużo minut na serwerze -jest rozpoznawalny -często widzę go na serwerze -ma duże doświadczenie w adminowaniu Jak najbardziej jestem za! 1
Durus Posted July 18, 2020 Posted July 18, 2020 NA nie - Nie potrafisz się zachować - 10/10? SM? Nie ma chu*a - Multikonta i wyzywasz graczy
chmiel Posted July 18, 2020 Posted July 18, 2020 Podanie zostało odrzucone Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.eu Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. 1
Recommended Posts