Jump to content

Recommended Posts

Posted
==================================================================================================================================================

Nick z gry: BluuMePL
 Steam:https://steamcommunity.com/id/BluuMePL/
Coś o sobie:Mieszkam We Wrocławiu,Bardzo lubię grać w gry typu strzelanki,kiedyś grałem w piłkę / Mam nawet niezłe ocenki w szkole / gram w Counter-Strike ponad 4/5 lat Moją pierwsza grą był własnie CS 1.6
Zawsze nie wiem co tu wpisywać więc wpisuje rzeczy które pamietam i które robiłem kiedyś / jestem Bardzo szczerą osobą / czasem Mam rage ale to rzadko / pisze to podanie ponieważ DUŻO osób łamie regulamin,jestem na serwerze 2/3 razy w dniu więc spedzam tak na oko 5h / Na NS niestety :/
(ciekawe kto o jeszcze czyta) 
 Znajomość AmxModMenu(1/10):6/10 nie grałem 2 lata więc nie pamiętam za dużo komend ale dobrze pamiętam AMXX'a
 Doświadczenie w adminowniu: byłem adminem z 3/5 razy 
DD2 - 2 Razy
Only AWP - 1 raz
1vs1 - 1 raz
Zombie LVL - 1 raz
 Link do Gamertracker (GT):BluuMePL - https://www.gametracker.com/player/BluuMePL/54.38.143.79:27015/ / BluuMePL2 - https://www.gametracker.com/player/BluuMePL2/54.38.143.79:27015/
 Składka (tak/nie):Tak (PSC)
 Kontakt: Steam https://steamcommunity.com/id/BluuMePL/ / Forum  / Discord BluuMePL#0938  

Dodatkowe Informacje : piszą ponieważ dużo osób zaniedbuje,łamie regulamin lub po prostu Krzyczy do mikrofonu / Admina znam tylko jednego z Zombie Moda Który wie jak "Dawrad" lub "11" krzyczą a są dosyć często lub bardzo często osoby blokują / spamują na chacie lub po prostu niszczą innym grę@
   GustaWSpartA MK-X

Chodź wiem,że gram 4 dni nie mogę patrzeć jak inni się zachowują / i nie zawsze się chce pisać Skarg

================================================================================================================================================

@
   MuniO

Podanie pisałem 30minut :)
-Każdy miał taki wiek 
-Skąd wiesz? prowokowałeś sie wyzywałeś Wszystkich,nawet sam serwer że jest "do dupy" / Bocian,potwiedzi / zamiast robić celi to skakałeś po mapie 
- W regulaminie jest jasne napisane 
cytuje:
2. Zakaz rzucania bomby na ostatniego żywego humana! - Było nas 2 (OSTATNICH) w kampie :)
-gt jakbyś przeczytał CAŁE Podanie wiedziałbyś dlaczego to pisze,a nie że wchodzisz na Zombie MOD wyzywasz każdego i piszesz że jesteś na serwerze od 4 lat gdzie nawet tyle ten serwer nie miał na tym forum,wyzywając np. mnie na serwerze od "dzieciak" lub "kida" gdzie sam masz 16 lat i udajesz cwaniaka w internecie.. Każdy kiedyś taki miał wiek 
Znasz Przysłowie 
Traktuj innych jakbyś ty chiałbyś traktowany? więc przestań cwaniakować na serwerze i robić "gówno" burze gdzie ledwo wchodzisz na serwer i wyzywasz kogoś od "dzieci" lub "idiotów" 

Pierw Zaczałeś na mapie ZM_India2 "powiedziałem że napiszę skarge na "Ciastko123" ponieważ 
Znów darł sie do mikrofonu i obrazał od "Frajerów" "smieci" "Cwelów" i innych Luke Może to potwierdzić sam pisał że "Gada do siebie" wtedy ty napisałeś "Idź konfidencie" "pisz sobie skarge na niego Rudy" albo jakoś tak 17/18 już nawet nie pamietam :) ale mogę napisać komuś z administracji demko i zobaczymy kto zaczał i wyzywał na serwer jak i cały serwer :)

Masz racje,pomyliłem sie jeśli chodzi o inną osobę,to nie byłeś ty (Nie chciałem pisać na ciebie skargi jeśli chodzi o "Podszywanie się" tylko o wyzywanie innych + serwer że jest gówniany / nie robieniu celi + łatwo się ocenia w 2 mapki inne osoby? nie sądzę 
byłeś tylko na 2 mapkach i niszczysz innym dobrą zabawe Kacprze :)
pozdrawiam

Proszę :)
SS'ów nie mam bo nie zrobiłem poprostu miałem na ciebie wywalone a to chyba lepiej bo jesteś osobą kontrowersyjną 

http://416316.hltv3.pukawka.pl/hltv-2007170135-zm_india2-1594942500-1594943880.zip

http://416316.hltv3.pukawka.pl/hltv-2007170158-zm_defense-1594943880-1594945140.zip

Wiedziałem, że napiszesz coś w tym guście więc skopiowałem wszystkie demka :)
Minut nie robię bo w tych każdym demku były wszystkie sprawy / od wyzywanie serwera do wyzywania samych graczy + nie robienie celi (patrzyłem jedno demko i widziałem że jak ktoś cie strzeli to wtedy zaczynasz,ucieka ci i powtarza się historyjka

• Haha 1
Posted

Haha na nie

Ponieważ bardzo dużo prowokujesz ciągle coś płaczesz na chatcie ,że jaki ty dobry czy coś

-Podanie napisane na kolanie

-Nie jesteś dojrzały 

-przemądrzasz się ,że znasz regulamin ,a jak rzuciłem pakę na dwóch ostatnich ludzi to mi płaczesz na chatcie ,że mam bana

-wątpię ,że takiego człowieka jak ty przyjeli na jakiekolwiek stanowisko 

-gt 

Jestem na nie

PS: Czekam aż napiszesz tą skargę na mnie ,że ja podobno podszywam się pod jakiś ludzi.

Stanowczo jestem na nie, ten osobnik nie nadaje się na administratora ,owszem jest mało adminów ,ale już wolę pisać skargi niż mieć takiego administratora na serwerze.

Po prostu nie dorósł do takiej funkcji ,niestety wdarłem się z nim w konwersację to ja mówię ,że już nie chce mi się gadać to ten dalej wyzywa prowokuję na nie i tyle. Może za kilka lat spróbuj.

EDIT: 
Poproszę ss jak kogoś wyzywam i demko jak nie robię celi mapy? co proszę o dowody ,albo jak mówię ,że serwer jest do dupy weź nie zmyślaj widzę ,że ładnie sobie rzucasz słowa na wiatr.

Nie nadajesz się na to stanowisko i tyle.

Zmyślasz nie stworzone historię i myślisz ,że ktoś ci uwierzy ,a ja dalej czekam na twoją skargę ,że rzuciłem pakę na ostatniego ,a (było dwóch humanów w kampie).

Jak tak mówisz , że wyzywam ludzi poproszę o ss :)  

• Haha 1
Posted

+Doświadczenie

+Steam

+AMX

+ Coś o sobie

+Ogarnięty

+/- Wiek

- GT 

Myślę, że można byłoby dać szansę, "dymów" na serwerze nie robisz, regulaminu raczej nie łamiesz, gracze nie narzekają na Ciebie, co do wieku wydaje mi się, że nie jest to ważne za bardzo, ponieważ jest to tylko liczba a każdemu szansa się należy.

Podsumowując jestem na tak.

Powodzenia :) 

• Thanks 1
  • 2 weeks later...
Posted

Przykro mi, ale młodych osob nie chcę w administracji. Są pewne cechy które nabywamy dopiero w pewnym wieku.
Za szybko startujesz na admina, ledwo twój 1 tydzien minął na serwerze i juz podanko na sprinta
Na ten moment niestety odrzucam

Posted
6983caeb39ae04488d8e2f0843959b22_katujem

Podanie zostało odrzucone

Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.eu

Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. 

• Sad 1
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.