Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Imię : Marcin
Staż na forum : Od 8 października 2014r. 
Ile dziennie możesz poświęcić czasu na forum : Różnie, zależnie od dnia tygodnia, ale myślę że w przedziale od dwóch do 6 godzin codziennie. 
Znajomość ortografii i interpunkcji [0/10] : Myślę, że 9 bo każdemu może trafić się gafa :)
Dlaczego ty? : Jestem z Wami już trochę czasu, problemów ze mną nie ma,swoje obowiązki staram się wykonywać sumiennie. Uważam również że sprawdzam się jako UBT oraz Admin DD2. Moderatorem byłem jakiś czas temu, więc myślę że przydałoby się przypomnieć sobie co i jak. Chciałbym wnieść coś od siebie do naszej społeczności, która wciąż się rozwija i doskonali. 
Znajomość IPB [0/10] : 7 - Nie miałem styczności z ACP, tak pomyślałem że warto o tym wspomnieć :)

Opublikowano

Mała aktywność na forum - więc skoro teraz nie przesiadujesz do sześciu godzin dziennie, nie ma powodu aby wierzyć, że po otrzymaniu rangi będziesz bardziej aktywny. 

nope

Opublikowano

Podanie może i przekonuje, ale ten staż na forum jest kiepski więc muszę być na NIE

-mała aktywność

-wykazuj się bardziej na forum, przecież masz rangę UB, a tak mało stażu

-na ten moment Blondass jest lepszym kandydatem

Nie odbieraj tego jako atak, wszystko jest ok tylko ten staż. Jesteś dobrym adminem i graczem tak 3maj

Opublikowano

A ja jestem na tak. Jesteś na forum długo i jestes zdecydowanie ogarniętym człowiekiem ;) Widzę Cię w tej funkcji ale pamiętaj, że będziesz musiał cześciej wbijać ;)

Opublikowano

Jestem na NIE

- Mała aktywność na forum

- Masz UB team i

- Są lepsi kandydaci na to miejsce niż ty

Opublikowano

Neutral

+ wiek

+ jesteś z nami długo

- aktywność nie przekonuje.

Opublikowano

Mała aktywność na forum - więc skoro teraz nie przesiadujesz do sześciu godzin dziennie, nie ma powodu aby wierzyć, że po otrzymaniu rangi będziesz bardziej aktywny. 

nope

Mam takie samo zdanie jak Ojciec.

• Legenda
Opublikowano

nope

Również na nie. Wydaję mi się, że będzie tak samo jak Ojciec napisał. 

• Właściciel
Opublikowano

Podanie odrzucone.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.