Jump to content

Recommended Posts

• Legend
Posted

Twój nick: dejmanOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

Nick podejrzanego: ^,- |S|M|A|R|K|U| ^,-

STEAM_ID/IP podejrzanego: SteamId, STEAM_0:0:33881985

Rodzaj cheata: esp/chamsy/nosmoke

Data/Mapa: 14;07.2020 po 23 / dd2

Serwer (mod): dd2#1

Dowody: http://o11a.hltv.org.pl/srv54089/HLTV-2007142323-de_dust2.dem.zip

2;52 przez smoke

ff0b9f034a550786a12eeb51f4fea45d.png

:gachiGASM:
6;29 specjalnie schowalem sie po raz kolejny za dymnym, zeby chlop zaczął się palić bardzo "widocznie" i zobaczcie sobie jak cały czas pilnował modelu (mimo ze ustawilem sie tak, ze nie widać ani łokcia/kolana/pleców) do 6;43 XD
7;05 tutaj powtórka z rozrywki, znów chowam sie za smokiem, w dodatku chłop nie wie, ze tam jestem, byłem szybciej, pozniej ta pestka w model xD
7;30 na povie po strzale, celownik poleciał po głowie typa, na hltv to ciężko zauwayżyć
7;42 esp łapie to sobie wali skana prosto w model ;D
8;05 imo znów po modelu? jak zobaczycie typa przez smoke to -b
12;05 tu lezy smoke, a gościu wali w typa po modelu ktory jest za sciana "xd"

• Like 1
  • I love it 1
  • Legend
Posted

2;52 - przez smoke / b+

6;29 specjalnie schowalem sie po raz kolejny za dymnym, zeby chlop zaczął się palić bardzo "widocznie" i zobaczcie sobie jak cały czas pilnował modelu (mimo ze ustawilem sie tak, ze nie widać ani łokcia/kolana/pleców) do 6;43 XD / b+
7;05 tutaj powtórka z rozrywki, znów chowam sie za smokiem, w dodatku chłop nie wie, ze tam jestem, byłem szybciej, pozniej ta pestka w model xD/ b+
7;30 na povie po strzale, celownik poleciał po głowie typa, na hltv to ciężko zauwayżyć / przydalby się tutaj ten pov, czasówkę odpuściłam ---
7;42 esp łapie to sobie wali skana prosto w model ;D / b+
8;05 imo znów po modelu? jak zobaczycie typa przez smoke to -b / po modelu, mam podstawowy cfg i kompletnie nikogo tam nie widziałam b+
12;05 tu lezy smoke, a gościu wali w typa po modelu ktory jest za sciana "xd" / na 100% nie wiem, czy gracz nic nie widział czy miał widoczność, bo na demku nie jest to zarejestrowane, ale samo wparowanie w model b+

Leci banik, dziękuję za zgłoszenie

• Like 5
  • Legend
Posted
6983caeb39ae04488d8e2f0843959b22_katujem

Gracz został zbanowany!

Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.eu

Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. 

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.