Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Twój nick: Reivles

Nick admina banującego: Rqku

Data/Mapa: 07.07.2020 Mirage.

SteamID: STEAM_1:0:556097834

Serwer (mod): Mirage #2

Opis sytuacji:  Szkoda słów.

Rozpiska moja za pozwoleniem @  NeQ. 

Jakiś czas temu siedziałem na forach csowych na anty-cheacie, nie sądziłem że bez rangi też będę musiał rozpisywać demko, i to swoje.

Rozpiska:

1:35- Gracz z przodu wychylił, strzały były oddawane, z okna nie było, więc skierował celownik na andera. Nawet nie idealnie na model, tylko obok modelu, żadnego przeskoku, ani nic podejrzanego. B-
5:23-Ta czasówka.., "większość", nie wszyscy są tacy sami, każdego gracza styl jest inny, jeden skanuje ścianę prawą, drugi lewą. Czasówka, aby napisać. B-
26:27- Słyszałem, że ktoś biegnie, ustawiłem celownik, nie był strzał wcześniej oddany, bo gdyby był prie fire, gracz nie dostałby obrażeń, tylko strzał byłby oddany na pusto. Polecam w zwolnionym tempie. B-
26:34-Strzelając jednego, słyszałem kroki, drugiego gracza, nie tego co uciekał, przed moim zabiciem z minuty 26:27, czysty domysł. B+/-, dla graczy mniej pro-player, podchodzące pod B+.
28:25- 1/2 Słyszałem kroki, więc się schowałem, rzucił smoka, wybiegłem,smoke nie był rzucony z dalekiej odległości, domyśliłem sie, że jest na blisko. b-.
29:10-Sprawdzenie miejscówki potym jak strzelałem się z 1-2graczami, kroki dobiegające z łącznika, nie byłem pewny gdzie, się znajduje. b+/-
30:15-Słychać kroki, ale to nic nie zmiania. Człowieku, ty przeczytaj kilka razy, to co napisałeś. B----
30:27-W poprzednich rundach, też tam 2 razy gracz był. Drugą rzeczą, było sprawdzenie znów tej miejscówki, i po raz 3 tam był. b-

Grając długi czas, ogarniasz wszystkie skany, miejscówki gdzie gracze się znajdują.

Niektórzy gracze chodzą, kampią w tych samych miejscówkach, więc domyślić się nie jest problem. Zdziwił mnie fakt, że nie były dodane czasówki, z killi awp no-scope, przez smoki, oraz pestki z deagla.

• Haha 3
Opublikowano

1:35 idelane mamierzenie z undera na typa
5:23 wiekszosc osob kiedy sprawdza apsy a rozglada sie lewo prawo ty akurat wcelowales sie w prawo idealnie wyczekujac na typka
26:27 ladny prie fire      
26:34 skad mogles wiedziec ze tam typek jest chwilowe wyczekanie i prie fire
28:25 wyczekiwanie na goscia z rampy gdzie go zabijasz przez smoke 
29:10 przypadkowo podskoczyles i zabijasz typka nie?
30:15 wychodzac z tv tez przypadkowo wcelowujesz sie w typa (fakt bylo slychac kroki ale to nic nie zmienia)
30:27 tez przypadkiem zabijasz typa z tv bez zadnego infa od pozostalych

http://620.gotv.pro/srv54409/auto0-20200707-174806-739104650-de_mirage-___________Katujemy.eu_______MIRAGE__2____ws__knife__gloves_______128TR.dem.zip

Opublikowano
6983caeb39ae04488d8e2f0843959b22_katujem

Odwołanie zostało odrzucone

Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.eu

Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. 

• Lubię to! 2
  • Dzięki 1
  • Haha 1
Opublikowano
6983caeb39ae04488d8e2f0843959b22_katujem

Odwołanie zostało odrzucone

Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.eu

Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. 

• Lubię to! 1
  • Uwielbiam 2
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.