Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Twój nick: khr

Nick admina banującego: _boomer

Data/Mapa: mirage. 

SteamID: STEAM_0:0:112779681

Serwer (mod):  mirage #2                          

Opis sytuacji: Po paru strzałach z AWP, ponowny ban, no i wcześniej rozmawiałem z Erwinem to pisał, że trigger mi przeskakiwał z ciała na głowę, (search google how triggerbot works in a CS:GO) Chciałbym o rozpiskę administratora który mnie zbanował oraz zdanie UBT, czy popierają rozpiskę i gdzie spalone(!) akcje występują, chyba o wiele nie proszę? @ Kondziu  @ Pontoniec.

pierwsza czasówka chyba zła podana, bo kill jest 36;20, demo jest w tickrate 30, każde wychylanie jest wydaje sie szybsze, z właśnie tego powodu, reakcja normalna, w moim odczuciu b-

37;45 widać kolegi nogi - b-

38;38 - drugi strzał u mnie jest zlagowany, demko mi całe przeskoczyło. b-

41;35 - leci od terro z 5 nade, do tego 3 molotovy, nasi dosyć kontrolują i się z nimi strzelają, rzucam nade. (PO CO TAKIE COŚ JEST ROZPISYWANE?) b-

44;51 - ? oglądając moje dema widać, że zawsze się tam wcelowuje i w 90% przypadków jest tam przeciwnik wcelowany już z awp, albo dopiero dobiega. b-

45;10 - bo chyba o tą czasówkę chodzi, a nie 44;50, bo tam nic się nie dzieje, ale dalej nie wiem gdzie mi skoczył celownik i gdzie jest aimlock. b-

46;40 - ??? gdzie tu jest aimlock, nagraj mi to w zwolnionym tempie i gdzie są skoki celownika, BŁAGAM CIĘ. b-

47;50 - przecież sekundę wcześniej widziałem, że tam jest luka i może ktoś tam wyjść, to crosshair placement gdzie ma być, jak short jest zasmokowany? b-

48;20 ??? jaki prefire? wcześniej wychylił się, potem cofnął i przy schodzeniu smoke zacząłem spray gdy go zauważyłem, kurwa mać, bo już mnie to denerwuje, bądźmy poważni. b-

49;55 - znowu nie ma widać aimlocka, dosłownie NIGDZIE, schodzi smoke z balkonu, to na co mam być przygotowany? Jak wejdzie mi na bus, to zdąże zflickować, jak skoczy, to musze być wcelowany tylko i wyłącznie tak, we wcześniejszych akcjach robiłem dokładnie to samo ALE NIKT NIE SKAKAŁ, teraz akurat skoczył.  b-

50;50 - to już jest szczyt rozpiski, przysięgam, jak żyje, nie widziałem czegoś takiego, "nie trafiasz prostego strzału w conectorze- normalnie trafiasz" co to ma znaczyć? b-

Podsumowując pierwsze demo, nic się z tego nie dowiedzieliśmy, magiczne przeskakiwanie celownika nie mam pojęcia gdzie występuje, może BLT mi pokaże, albo jestem ślepy.

demo 2

1;40 - ciągle gość gada mid, to rzucam nade za boxy, co w tym dziwnego? b-

2;15 - nie wiem co to za czasówka, pierwszy kill to jest w 2;30, gdzie chłopa trafiłem w ciało, to nawet nie był flick . b-

drugi kill jest 2;35, gdzie tu jest nienaturalność, idealne wcelowanie się w głowe, nawet chwile odczekałem by się upewnić i oddałem strzał. b-

3;47 - widzę, że gość skacze na lewo, to od razu przekładam celownik, bo pewnie bedzie wybiegał ze smoka, nie wiem gdzie tu flick, w pustą przestrzeń, to tak, zgodzę się. b-

3;55 - przy killu zero skoków, a dalszej rozpiski nie rozumiem. b-

7;00 ciekawa rozpiska, taka na udupienie, ale postaram się wytłumaczyć, dlaczego w takiej sytuacji nie sprawdzam mida, tylko powierzchownie zakręt i od razu przechodzę do undera. Punkt 1. Na mapie podpisany gracz numerem dwa, ewidentnie jest w oknie i celuje w mida co widać na radarze, nie oddaje strzałów, nie mówi nic, po prostu cierpliwie czeka na przeciwnika, ja obawiając się możliwości, że ktoś może być wcelowany w takim wypadku tylko w connecta, sprawdzam to, nikogo nie ma, mój kolega z numerkiem 2 który dalej znajduje się w oknie bacznie dogląda mid'a, przez co ja na spokojnie, nie obawiając się o plecy mogę przejść do undera i go sprawdzić. Dalsza część rozpiski jest znowu bezsensowna, poleciał tylko jeden smoke na mida, gracz mógł przejść na boxy, nie będę się duelował bo często tam umieram, PUNKT A) może mi wyjść przeciwnik zza smoke po lewej stronie, gdy będę wcelowany, w box co kończy się moją śmiercią, B) ktoś może dojechać undera i też jestem ugotowany. 

7;40 - kolega miesza scope'm jak łyżką w bigosie, jak go w tym nie słyszeć? Dalsza część rozpiski, o tym, że stoje afk i chowam się za shortem, akurat trafiłem idealnie w timing, odpisując koledze na steam słyszałem, że za mną umarł mój teammate, szybko wróciłem do gierki, schowałem się za ścianą i insta pick tam, gdzie przed sekundą padł mój sojusznik, TU NIE MA NIC SPALONEGO. b-

9;30 - ? nie rozumiem tej rozpiski. -

11;10 - widać go było od razu, może nie od razu ale już przy punkcie gdy zeskakiwałem z balkonu na van, zabiłem go, to po co w sumie mam się odwracać tam, gdzie już byłem i nie zdążyłem tego sprawdzić? Nikt mnie nie zabił, nikogo tam raczej nie ma. b-

Chłopaki, serio, to wygląda jakbyście specjalnie się na mnie uwzięli i próbowali mi udowodnić coś, czego nie posiadam, w tym oraz w poprzednim demku, które zostało uznane za czyste, kompletnie nie ma powodu aby mnie wykluczać z serwera, a tym samym praktycznie z całej serwerowni która bądź co bądź jest największa w Polsce i mi na niej zależy, a konto mam nie od dziś. Staram się udowodnić swoją niewinność, dlatego proszę, aby @ Kondziu  i @ Pontoniec.  przypatrzyli się rozpisce boomera, ale analizując ją z moją kontrą, gdzie wszystkie jego (dziwne, ale to bardzo dziwne) zarzuty od razu prostuję, bo tam na prawdę nie ma nic, za co powinienem otrzymać zakaz gry. 

• Haha 2
Opublikowano

Zacznę od tego że oglądałem twoją grę na 2 mapach, link do demek: pierwsza mapa i druga mapa

Pierwsza mapa:

36:10- bania na gali- dziwna reakcja, później flick na midzie i spray w conectorze.

37:45- pestki w biegu na wychodzącego z smoke.

38:30- kolejny dziwny flick, pierwszy kill był całkiem normalny.

41:35- obrona b, strzelanie z shorta normalne, ciekawy pomysł na wyjęcie granatu akurat gdy jeden z terrorystów stał w smoke.

42:40- bardzo pewny pick w pałacu- jakbyś był przygotowany i dostał info od boga

44:50- aimlock na rampie, później dziwne fullauto, pestka poleciała zupełnie inaczej niż przy klasycznym fullauto z m4a1s, kolejny kill na rampie i celownik nie naturalnie przeskakuje na głowę, dodatkowo przy każdym strzale w głowę bardzo trzęsie Ci się celownik.

46:40- znowu trzęsie Ci się celownik + aimlock na wroga przy wychodzeniu z rampy.

47:50- wychodzisz na mida patrząc się dokładnie w pozycje snajpera schowanego za smoke.

48:20- prefire przed wyjściem gracza ze smoke.

49:55- aimlocki na graczu który jest za smoke, następnie jesteś przygotowany na gracza który skoczył przy samochodzie. 

50:50- nie trafiasz prostego strzału w conectorze- normalnie trafiasz.

Druga mapa:

1:40- genialny granat za boxy na 3 wrogów.

2:15- ciekawy flick z deagle.

2:30- kolejny nienaturalny ruch.

3:47- dziwny flick.

3:55- skaczący celownik przy strzale w głowę, później sprawdzasz pozycję, ale i tak masz celownik ustawiony zaraz obok głowy gracza który Cię zabił.

7:00- podchodzisz do undera bez sprawdzenia mida- zazwyczaj dokładnie sprawdzasz pozycje, gdy wróg wychodzi na mida to cofasz do conectora. 

7:40- wychodzisz na mida i dajesz noscope typowi który jest na krześle, później stajesz na shorcie afk, po czym gdy gracz wychyla z zakrętu to ty odwracasz się i go zabijasz.

9:30- wygląda to tak jakbyś na noscope obserwował przez ścianę a później wychylał się już z scope. 

11:10- wychyliłeś się od razu na ninje na której znajdował się gracz, nie sprawdziłeś dokładnie auta ani pozycji pod balkonem.  

• Lubię to! 1
  • Haha 2
  • Uwielbiam 2
Opublikowano
9 godzin temu, kHRYSTAL napisał:

Opis sytuacji: Po paru strzałach z AWP, ponowny ban, no i wcześniej rozmawiałem z Erwinem to pisał, że trigger mi przeskakiwał z ciała na głowę, (search google how triggerbot works in a CS:GO) 

To był jeden z moich błędów, pierwszym było danie Ci szansy ponownie.

6 godzin temu, boomer_ napisał:

Zacznę od tego że oglądałem twoją grę na 2 mapach, link do demek: pierwsza mapa i druga mapa

Pierwsza mapa:

36:10- bania na gali- dziwna reakcja, później flick na midzie i spray w conectorze.

37:45- pestki w biegu na wychodzącego z smoke.

38:30- kolejny dziwny flick, pierwszy kill był całkiem normalny.

41:35- obrona b, strzelanie z shorta normalne, ciekawy pomysł na wyjęcie granatu akurat gdy jeden z terrorystów stał w smoke.

42:40- bardzo pewny pick w pałacu- jakbyś był przygotowany i dostał info od boga

44:50- aimlock na rampie, później dziwne fullauto, pestka poleciała zupełnie inaczej niż przy klasycznym fullauto z m4a1s, kolejny kill na rampie i celownik nie naturalnie przeskakuje na głowę, dodatkowo przy każdym strzale w głowę bardzo trzęsie Ci się celownik.

46:40- znowu trzęsie Ci się celownik + aimlock na wroga przy wychodzeniu z rampy.

47:50- wychodzisz na mida patrząc się dokładnie w pozycje snajpera schowanego za smoke.

48:20- prefire przed wyjściem gracza ze smoke.

49:55- aimlocki na graczu który jest za smoke, następnie jesteś przygotowany na gracza który skoczył przy samochodzie. 

50:50- nie trafiasz prostego strzału w conectorze- normalnie trafiasz.

Druga mapa:

1:40- genialny granat za boxy na 3 wrogów.

2:15- ciekawy flick z deagle.

2:30- kolejny nienaturalny ruch.

3:47- dziwny flick.

3:55- skaczący celownik przy strzale w głowę, później sprawdzasz pozycję, ale i tak masz celownik ustawiony zaraz obok głowy gracza który Cię zabił.

7:00- podchodzisz do undera bez sprawdzenia mida- zazwyczaj dokładnie sprawdzasz pozycje, gdy wróg wychodzi na mida to cofasz do conectora. 

7:40- wychodzisz na mida i dajesz noscope typowi który jest na krześle, później stajesz na shorcie afk, po czym gdy gracz wychyla z zakrętu to ty odwracasz się i go zabijasz.

9:30- wygląda to tak jakbyś na noscope obserwował przez ścianę a później wychylał się już z scope. 

11:10- wychyliłeś się od razu na ninje na której znajdował się gracz, nie sprawdziłeś dokładnie auta ani pozycji pod balkonem.  

@ NeQ.

Demko nr 1

36;10 +/-b
37;45 +/-b
38;35 +/-b
41;35 -b
42;40 +/-b
45;25 +/-b
45;28 +/-b
46;50 +b
47;50 -b
48;25 +b
50;05 +/-b

Demko nr 2

1;40 -b
2;30 +/-b
3;50 +/-b

7;00 -b

9;30 -b

Dla mnie spalone, każde jego spotkanie z przeciwnikiem kończy się przyklejeniem celownika do głowy, nigdy się nie myli.

AimAssist, LegitAim.

@ Pontoniec.

Pierwsza mapa:
36:10 +/-
37:45 +/-
38:30 +/-
41:35 -
42:40 -
43:20 wychodzi z shorta flick idealnie na głowę przeciwnika za ściany.
44:50 +
45:42 Wychylenie na schody przed tv, celownik bardzo płynnie przechodzi na głowę przeciwnika po czym jak zabija drugiego przeciwnika to celownik jakby chciał podążać dalej za głową.
45:46 Nie spodziewał się przeciwnika, ale aimbot zrobił robotę.
46:40 + 
47:50 +/-
48:20 -
49:55 -
50:50 +/-

Druga mapa:
1:40 +/-
2:15 +/-
2:30 -
3:37 Szybkie wychylenie celownik momentalnie na głowę.
3:47 -
3:55 +/-
7:00 +/- 
7:40 + przy tym noscope, celownik przeskoczył na głowę.
8:56 po oddanym strzale celownik dalej podąża za głową/ciałem przeciwnika.
9:30 +/-
11:10 -
Spalone. 

Wielkie dzięki @ boomer_ , @ NeQ.  oraz @ Pontoniec. . Jesteście najlepsi :serduszko:

Żegnaj Panie @ kHRYSTAL :) 

PS: @ clixxu.  wiesz co robić Bartuś :serduszka:

• Lubię to! 2
  • Haha 1
  • Uwielbiam 4
Opublikowano
6983caeb39ae04488d8e2f0843959b22_katujem

Gracz został zbanowany!

Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.eu

Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. 

• Lubię to! 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.