Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

• Zasłużony
Opublikowano

pytanienadziś2.png

Jak uważasz, zupka chińska szkodzi naszemu organizmowi? Czy częstsze spożywanie zupki może prowadzić do problemów zdrowotnych? 

Opublikowano

Myślę, że tak. Tyle ile tam jest chemii wpakowane to... 

• Uwielbiam 2
Opublikowano

Oczywiście że tak, sama chemia. Ja to wpierdzielalem głównie temu bo mi się nie chciało czegoś innego zrobić.

Opublikowano

Zwykle wszystko co robimy i spożywamy w nienaturalnie ogromnych ilościach jest szkodliwe. Nawet jedzenie warzyw i owoców powszechnie znane i szanowane, ale w dużych ilościach powoduje uszczerbek na zdrowiu. Zupka Chińska spoko, ale raz na tydzień, dwa. Tutaj zgadzam się z poprzednikami. Jest to niesamowity syf, także z rozwagą jeśli chodzi o to shit :D

Opublikowano

Oczywiście, że tak. Osobiście mam znajomego, którego znajomy jadł ciągle zupki chińskie, bo dużo pracował i nie miał czasu zjeść normalnie, aż w końcu umarł, bo dostał wrzodów.

Opublikowano

No ja nie jem tzw. "zupek chińskich", ponieważ nie smakują mi ale do tego czy szkodzą, to zapewne tak, gdybyśmy jedli je przez długi czas.

• Zasłużony
Opublikowano

Cóż, mam zerowe pojęcie o takich sprawach, ale według mnie - tak. Podobno jest bardzo ciężkostrawna, bo praktycznie w 99% jest złożona z chemii. Na pewno powoduje jakieś uszczerbki na zdrowiu, co dopiero na starość..

Opublikowano

W tych czasach wszystko szkodzi naszemu organizmowi, a szczególnie zupki chińskie.

Częste spożywanie zupek chińskich, może doprowadzić do nowotworu w późniejszych latach.

Opublikowano

No ta, zupki chińskie to syf jakich mało, nie polecam spożywać.

Opublikowano

Sądzę, że tak. Zjedzenie takiej zupki raz na parę tygodni nie zbyt nam zaszkodzi, ale spożywanie jej codziennie to już tak.

• Donator
Opublikowano

Jak tanie zupki chińskie to oczywiście ale już z wyszej półki to raz na jakiś czas nie zaszkodzi nawet dla mnie to można nawet jeść i nie bać się o konsekwencje bo w wszystkim innym jest jeszcze więcej chemi niż w zupkach.

Opublikowano

Szkodzi, jest to tortura dla organizmu. 

Częste spożywanie tego nie prowadzi do niczego dobrego, gdyż nie ma ona wartości odżywczych.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.