Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  1. Nick: AdamSs
  2. ID: U:1:188248384
  3. Nick banującego: Wojgroch
  4. Data otrzymania blokady: 30/06/2020
  5. Mapa otrzymania blokady: jb_carceris_021
  6. Data wygaśnięcia blokady: jb_carceris_021
  7. Powód blokady: "ciągła i nadmierna obraza administracji."
  8. Wyjaśnienia: Pan Wojciech nadmiernie upokarzał mnie na serwerze zawsze jak wbiłem pisałem "siemka" on pisał "o przyszedł dzieciaczek" itp. dnia 30/06/2020 wbiłem przywitałem się ze wszystkimi i on napisał na gangowym że jestem dzieciaczkiem to odpisałem mu żeby zluźnił majty bo wyjdzie kleks " kurwibąku " nie byłem jedyną osobą która to powiedziała na serwerze raz napisałem jego nową ksywe i raz powiedziałem ten w odpowiedzi nazwał mnie "pedał" i pisał cały czas że jestem "pedał29" na innej mapie starałem sie wyjaśnić z nim dlaczego go nie lubie i połowa serwera. Chyba nie zrozumiał i zwyzywał mnie znowu od dzieciaków (mogę poszukać demka ale nie obiecuje że znajde) zaczał przechwalać się i jego ego tak gwałtownie wzrosło że zaczał sie chwalic ze bedzie miał admina i bedzie mi dawać warny bo bardzo lubi. Na serwerze kiedy dostałem bana był marcion który w żaden sposób nie reagował (chociaż mówił wojgorchowi zeby nie dawał warna to jedyne co robił) każde wyzwisko w moją strone mnie uraziło a inni nic nie robili ( chodzi mi o administracje bo gracze inni reagowali ). prosił bym o zdjecie mi blokady na serwer postaram sie byc mniej toksyczny dla wojgrocha Przeprosze go gdy ten bedzie miał odwage mnie przeprosić i innych graczy których wyzywa broniąc się ze takich rzeczy nie robił. Pozdrawiam cieplutko całą administracje prócz Pana Wojciecha. 
  • Uwielbiam 1
Opublikowano

Na demku nie ma chatu. On uważa, że wszystko może. Miałem scriny jak mnie też wyzywał, napisałem skargę ale została usunięta za spam bo nie zaznaczyłem na tych scrinah. 

Przez niego w jeden dzień dostałem 4 warny na ct jeden przez to, że  mnei mylił

Rozwiązanie degrad wojgroch

Opublikowano

Słuchaj po pierwsze kłamanie w odwolaniu nie jest dobrym pomysłem, bo nie daje ci warny bo lubię tylko daje je gdy ktoś na nie zasłużył, nie chwaliłem się że będę mieć Admina bo nic na to nie wskazuje by tak było, oraz skoro każde wyzwiska w twoją stronę Cię obrażają staraj się nie obrażać innych pierwszy gdy tylko wchodzą na serwer, po drugie nigdy nie zaczynałem żadnych sporów z nikim zawsze jak wchodzę na serwer albo ty wchodzisz gdy ja nic do cb nie piszę zaczynasz z tym swoim obrażaniem mnie typu "kurwibąk", "wojbąk", itp itd ostrzegałem Cię wiele razy nic nie pomogło, dałem ci kilka warnów też nie pomogło wciąż czułeś się mocny i nietykalny więc pokazałem ci konsekwencje ciągłej obrazy administracji. Sprawa jest prosta nie musimy się lubić ale nie zaczynaj z tymi swoimi tekstami na mój temat, czy nawet na temat mojej pracy jak to ujmujesz "ochroniarz kibli". Poza tym moja ksywka niby taka jest że kurwibąk czy inne jej odmiany? XDDD Proszę Cię na początku było haha zabawne potem nudne się zrobiło teraz to denerwuje i dawno to powinieneś skończyć jak i inni ale ty wciąż to ciągniesz i namawiasz innych by to mówili pisząc im na pw na steam. Moje nazywanie Cię dzieciaczkiem zawsze było po jakimś czasie Twojego prucia się do mnie o w sumie to że nie lubię jak mnie obrażasz no kurde XD Często było że nie dawałem warna ani nic za to bo w sumie nwm miałem nadzieję że ci się znudzi i pójdzie to w niepamięć ale niestety stało się to co się stało i dostałeś bana. Lecz nie jestem człowiekiem co się obraża i chowa urazę więc po powrocie na serwer, bo oczywiście na przyszłość byś miał na uwadze konsekwencje swoich przyszłych czynów zostanie ci banicja, możemy się pogodzić i przeprosić jeśli sprawi to że nie będziesz taki toksyczny i obraźliwy w moim kierunku. :) Zawsze idę na układ lecz jak się nie idzie dogadać gdy tylko pruć się potraficie to muszę używać dość surowszych środków uspokajania was. Pozdrawiam serdecznie. ;)

• Haha 1
  • Wrr 1
Opublikowano

Otóż tak:

- ze względu, że nie wiem dokładnie kiedy blokada Ci zniknie, ale coś tam było na 5 dni twoja blokada zostanie zmieniona do 48h.

- "kurwibąk", "wojbąk" nie używajcie tych haseł przynajmniej na serwerze, bo może kogoś urażać (Wojgrocha). Te żarty nie są już śmieszne.

- "dalmatyńczyk", "Bulldog", "Banjo" nicki jakie dostaje mativ od csgo owszem były śmieszne, ale już nie są śmieszne.

Wojgroch się denerwuje i się nie dziwie, że zaczyna rozdawać warny jak promocje w lidlu. Jeżeli nie odpowiada wam takie rzeczy po prostu albo unikajcie kontaktu z nim (nie rozmawiać na serwerze chyba że to konieczne), albo napiszcie petycje o zdegradowaniu go, bo mówienie na serwerze co chwilę "degrad wojgroch" nic wam nie pomoże.

Więc przestańcie nazywać Wojgrocha tymi przezwiskami i dla wszystkich jest to ostrzeżenie. Następne takie przezwiska będą karane warnami.

• Lubię to! 1
Opublikowano
6983caeb39ae04488d8e2f0843959b22_katujem

Odwołanie zostało odrzucone!

Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.eu

Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. 

• 3 lata później...
  • Właściciel
Opublikowano

Temat w archiwum.

Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom. Pozdrawiamy, ekipa Katujemy.eu

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.