Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Twój nick: PucujSie

Nick admina banującego: DzwigU

Data/Mapa: 25/06/2020  ok. 14:20  De_Mirage

SteamID:  STEAM_1:0:156854404

Serwer (mod):  Only Mirage                 

Opis sytuacji: Cześć. Gram sobie na serwerze spokojnie od 2 dni, jakieś "Janki" osądzają mnie o cheaty, więc żeby im to udowodnić poszedłem sobie z nimi zagrać mm'a, po zagranym mm'ie powiedzieli mi, że jestem czysty, wchodzę sobie na serwer robie sobie fragi, jakiś następny "Jankek" się spłakał za to, że dostał głowę czy tam scana zza smoke, czy zabiłem go na flashu bez różnicy i nagle "PUF" dostałem bana za "MULTI" Więc teraz proszę o UB albo jakieś twarde dowody na waszą korzyść, ale od osoby która ma pojęcie o tej grze a nie siedzi w LE-GE  jakimś śmiesznym, tylko gra faceity czy esea. Pozdrawiam serdecznie!! W razie co zapraszam was na mojego faceita, może kiedyś się spotkamy na mapie! :D https://www.faceit.com/pl/players/BiBi2K/stats/csgo
Sam z ciekawości, obejrzę demko swoje i może z jakąś ogarniętą osobą podyskutujemy sobie o tym :) 

Opublikowano

Z reguły dużo osób które kręcą +50 na serwerze i zostają po tym zbanowane strasznie szybko piszą odwołania i zasłaniają się swoimi innymi konta czy to na fc  czy esea . Super ze masz  tego Globala i 8 lvl. na Fc, ale  to w żaden sposób nie usprawiedliwia cię do tego że nie możesz sobie ''haxować'' na zwykłym serwerze po którym nie ma tak naprawdę żadnych konsekwencji. A odnosząc się do tego co napisałeś. Czyli że chciał byś aby demko sprawdzała osoba która ma jakieś doświadczenie w gierce. Chciał bym nadmienić  że sam byłem posiadaczem GE i 9lvl Fc oraz posiadam ponad 3k godzin w cs.

Rozpiska: 

10:47 - Szybciej oddałeś strzał niż widziałeś terrorystę 

11:10 - Znów strasznie szybkie  strzały  

12:52 - po raz kolejny nie było szans na usłyszenie wybiegającego terrorysty z pałacu a Ty zaczynasz  strzelać w niego przez smoka. 

16:24 - Idealne skany przez drewno 

17:33 - Po raz kolejny zamiast wychylać się na najbardziej prawdopodobne miejscówki ustawienia się ct na respie. Ty wychylasz z idealnym prefem 

19:39 - kolejny raz celownik idealnie na modelu przeciwnika

19:57 - i kolejny raz  Celownik na modelu przeciwnika

22:57 - Przy wychodzeniu z rampy celownik jakimś cudem znów  idalnie na modelu twojego przeciwnika , w  smoku gdy widzisz jak podchodzi przez smoka już  czekasz aż wychyli ci z lewej strony.

24:19 - Ct zaczyna skanować domek B odrazu po tym momentalnie twój celownik przeskakuje po raz kolejny na model i idealnie zaczynasz skanować smoka. 

24:57 - po rzuceniu flesha na A zaczynasz patrzeć kuchnie tylko akurat dziwnym trafem celownikiem nie wcelowywujesz się w prawą stronę ( gdzie teoretycznie tez mógłby wychylić przeciwnik) lecz wiesz że oponent jest z prawej strony i dodatekiem do tego jest fakt ze strasznie szybko oddałeś tapa. 

Moim zdaniem tyle akcji jest wystarczającym dowodem

Pozdrawiam.

Link do demka: http://801.gotv.pro/srv53362/auto0-20200625-131828-1559725961-de_mirage-Only_Mirage_Katujemy.dem.zip

• Wow 1
  • Uwielbiam 2
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.