Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nick z serwera: Best

Imię: Rafał

Steam ID: STEAM_1:1:544690609

Czas spędzony na serwerze (GT):https://www.gametracker.com/server_info/147.135.199.68:27015/top_players/?query=βεѕт❤

Znajomość obsługi admina ( x/10 ): 5

Argumenty, dlaczego akurat Ty masz zostać adminem oraz powiedz kilka zdań o sobie: Chciałbym zostać adminem z wielu względów np: Pomagać nowym graczom na serwerze, łapać "cziterów" , pilnować czy ludzie dobrze się zachowują ( nie przeklinają ,nie nadużywają mikrofonu , nie obrażają się ) 

Nazywam się Rafał ,Mam 16 lat interesuje się samochodami . grami komputerowymi , piłką nożną .Chodzę do szkoły branżowej jako Mechanik pojazdów osobowych .Na co dzień chodzę na orlik grać w piłkę ,spędzam czas ze znajomymi.

Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?: Dziennie 4/7 godz  

Posiadasz mikrofon?: [ TAK / NIE ] TAK 

Akceptacja regulaminu admina/serwera: AKCEPTUJĘ 

Linki do poprzednich podań: 

Kontakt: Steam,FB,TS3

Konto Prime?: [ TAK / NIE ] TAK

Blokada VAC?: [ TAK / NIE ] NIE 

• Dzięki 1
Opublikowano

To niby nie są powody dlaczego za i przeciw 

Dla mnie od bidy może być 

+wiek

-wnerwiasz 

+podanie

neutral

MOJA ROBOTA RAFAŁEK                                                                                                                                                                                     

Opublikowano

Spokojny chłopak mało krzyczy czyli nie ponoszą go emocje oraz sporo czasu spędza na serwie.

Głos ludu daje +

Opublikowano

" pilnować czy ludzie dobrze się zachowują " ty ? pilnować wlasnie ostatnio widzialem (-)

duzo grasz widac to spoko gt (+)

Jak widac twoj wiek nie idzie z dojrzaloscia wiek (-)

zachowanie na serwerze "wnerwiasz" (-)

"nie obrażają się " to tez widzialem pod swoim profilem ostatnio jak pilnujesz (-)

Czyli jestem na NIE

• Lubię to! 1
  • Uwielbiam 1
Opublikowano

+GT

+/- wiek

+/- Znajomość komend

- doświadczenie (często,gęsto na u@ zgłaszasz osoby,które są często czyste.Nie jestem pewny czy sobie z tym poradzisz)

+aktywność

Jestem neutralny

• Lubię to! 1
Opublikowano

- masz 16 lat a czasami zachowujesz się  jak dziecko, więc jeszcze nie jest dla ciebie czas.

- kultura 

+ aktywność 

jestem na nie 

• Lubię to! 1
  • Uwielbiam 1
Opublikowano

-wnerwiasz

-wiek 16 a po zachowaniu nie wiem czy rola dla ciebie.

+gt

Jestem natural

• Lubię to! 1
Opublikowano

A moim skromnym zdaniem gra się z Tobą spoczko, być może nie trafiam w sytuacje gdy coś jest nie tak, lecz jak jestem to niezbyt są problemy ale nie powiem, że nie ma żadnych , zgłaszasz często cziterów i czasem są odpaleni, a także czasem to zwykły mocny skill. 

- Wiek jak dla mnie jest okej, bo nie zawsze  osądza o dojrzałości.

- aktywność też na + 

- znajomość komend +\- choć przekonałem się, że to nic trudnego :eyelet:

Ogólnie posada admina zobowiązuje i jestem za okresem próbnym. 

• Haha 2
  • Zasłużony
Opublikowano

+ GT

+/- wiek

+/- podanie

- forum

- twoje łapanie cheaterów polegałoby na 2-minutowym sprawdzaniu i banowaniu czystego, dobrego chłopa - oczywiście patrząc na zgłoszenia (pomijając to, że zdarzają się rzadko, jak zauważyłem).

- zachowanie - twoje "dopowiedzenia" na czacie głosowym są w postaci prowokacji, albo zajścia komuś za skórę. Do tego dochodzi traktowanie rozgrywki na serwerze, jakbyś grał o życie. To serwer do luźnego grania, a nie przygotowań do majora i wywoływaniu presji, czy prowokowaniu swojej drużyny.

- ledwo 300 godzin w CS:GO

Jestem na nie.

Niepotrzebnie się pchasz, nie spełniasz wielu wymagań, jedynym plusem jest tu aktywność, ale to, że ktoś ma po 4, czy 5 godzin dziennie na serwerze nie znaczy, że będzie idealnym kandydatem na admina.

Ja bym ci chłopie radził się poprawić i złożyć podanie za jakiś miesiąc czasu, oczywiście z tą samą aktywnością, do tego poprawą jeśli chodzi o ogólne zachowanie i kulturę na serwerze, bo umiesz tylko dogadywać.

• Lubię to! 3
Opublikowano

IDEALNY KANDYDAT 

+++prosze zobaczyc te gt( TO SA TE DETALE)

+++UUMIEJĘTNOŚCI  (uzytkownik uzywajacy wspomagaczy nieosmieli sie ich nawet wlaczyc)

WYSOKIE UMIEJĘTNOŚCI PERSWAZJI(umie nawet przekonac kogos ze slabym ego, ze jest kimś, pokazać takiej osobie wartości ważniejsze niz bycie fame'm

NIC DODAC NIC UJĄĆ 

No pain No gain

Pozdrawiam Dominik 

No skoro tak to zapraszam do przyjęcia, napiszcie kiedy wejsc zeby mi perma dal kolejny:)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.