Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

• Zasłużony
Opublikowano

Hej wszystkim! Przychodzę dzisiaj do Was z pakietem propozycji/problemów, które przydadzą się na forum. 

[1]

Stworzenie poddziałów na forum o nazwie "Awanse/Degradacje" i "Rezygnacje". Wiem, temat jest wałkowany ciągle, że nie będzie miał kto się tym zająć, ale teraz jest tyle osób w Administracji, że znajdzie się takowa osoba. Po co stworzyć takowy poddział? Dlatego, że wszystko dzieje się po "cichu". Zwykły użytkownik powinien wiedzieć, kto dostał awans/degradacje i za co. 

[2]

Zmiana ikonki w randze vice administrator. Obecna ikonka wydaje się nie estetyczna. 

Obecna ikonka:

h0THynK.jpg

Nowa ikonka: 

ifMT5um.jpg

[3] 

Proponuję dodać do profilu poniższy blok, dlatego, że jak chcemy zobaczyć swoją lub kogoś zawartość, to nie mamy takiej opcji. 

roIPSlU.jpg

[4]

Załóżmy, że ktoś ogląda sobie slajdy i jeden slajd go zainteresował, ale nie ma przycisku, żeby przewinąć. Wtedy musi czekać, jak te wszystkie slajdy same się przewiną... Proponuję dodać przyciski do slajdów, które pozwolą nam przewinąć. 

Przykład:

VQMfK5U.png

Jeszcze można zrobić to tak, że zmienić tylko szybkość przewijania slajdów. 

[5]

W kontakcie są odstępy, które wyglądają paskudnie ;>

Dlatego lepiej zrobić tak, aby ich nie było ;v

kT9Iw5c.png

[6]

Zmiana koloru w bloku reputation ;v

HTKMpoO.png

xpewFuk.png

[7]

Zmniejszyć rozmiar grafik w slajdach, bo niektórych elementów nie widać. 

HaL28K0.png

betclic.png

hufmRdF.png

fanpage.png

KyxADo9.png

steam.png

5vSGTFO.png

glosuj.png

[8]

Stworzenie poddziału o nazwie "Zgłoś się po medal/osiągniecie" lub "Odbierz medal". W tym poddziale zgłaszali by się użytkownicy po medale. 

Dlatego, że niektórzy mają zaległe medale, a moderatorzy nie zauważą, że ktoś akurat zdobył x postów do medalu. 

Np. 

Nick: @ Narks.

Jaki medal/osiągniecie?: 1000 postów. 

Dowód: UUQEh0Q.png 

• Lubię to! 7
  • Wow 1
Opublikowano

Byczku poczekajmy może aż forum wróci na swoje miejsce. Teraz pewnie będzie dużo zmian,trzeba poczekać aż się wszystko "ułoży"

• Lubię to! 4
  • Zasłużony
Opublikowano

1. Ten temat był poruszany kilka razy i za każdym razem jest taka sama odpowiedź, jak dla wciąż nie ma sensu czegoś takiego robić.

2. Jase z tego co wiem zajmuję się teraz ogólnym uporządkowaniem forum, że tak powiem "są rzeczy ważne i ważniejsze".

3. Jak w punkcie drugim.

4. Klikając, trzymając i przesuwając w lewą lub prawą stronę ogłoszenie przesuwa się z jednego na drugie.

5. Jak dla mnie gdyby nie było odstępów, wszystko wyglądałoby 100 razy mniej estetycznie niż jest teraz, byłyby napisy w żaden sposób nieoddzielone od siebie i zlewałyby się ze sobą.

6. Jak w punkcie drugim.

7. Jak w punkcie drugim.

8. Z tego co wiem, jest to nadawane automatycznie, albo przynajmniej było, bo nie sądzę, żeby moderatorzy siedzieli kiedyś na forum 24/7 i czekali aż ktoś zdobędzie powiedzmy 1000 postów, a ja medal za 1000 postów dostałem po dość krótkim czasie od zdobycia właśnie tej ilości.

Podsumowując - ja bym na razie poczekał z wszystkim. Propozycja zawiera w większości zmiany kosmetyczne, które wydaje mi się, że nie są teraz priorytetem, wszystko z czasem się ogarnie jak powinno być.

• Lubię to! 5
  • Zasłużony
Opublikowano

Po kolei...

1. Jak dla mnie dobry pomysł. Faktycznie teraz czerwonych mamy więcej, a nawet jeśli nie ktoś z nich to będzie robił, to wgląd do większości ukrytych ma moderator. Na tak

2. Można zobaczyć jak będzie wyglądać na dłuższą metę.

3. Mamy zakładkę "zobacz moją aktywność", więc raczej niepotrzebne.

4. Tak

5. Nie wiem jak jest na pc, ale na telefonach wygląda dobrze.

6. Kolejna ciekawa pierdoła to zrobienia, ale nie w pierwszej kolejności.

7. Tak

8. Ciekawy pomysł. Dodane zostało ostatnio trochę nowych medali, więc czemu nie.

Wszystko w swoim czasie oczywiście, niech wszystko się poukłada z najważniejszych spraw.

:wilk:

• Lubię to! 1
Opublikowano
  1. Pomyślimy, najprawdopodobniej dodamy odpowiedni system odnośnie historii zmian grup. 
  2. Gotowe
  3. image.png Był od początku
  4. Złap myszką za grafikę i przesuń w daną stronę. Jeżeli faktycznie jest to utrudnienie dodamy również suwaki.
  5. Gotowe
  6. Kolor czerwony > reputacja na minusie / szary = 0 / zielony > reputacja na plusie
  7. Dzisiaj poprawię
  8. Wtyczka zostanie usprawnienia, osiągnięcia formalnie nadają się automatycznie. Co do medali porozmawiam z resztą i coś wymyślimy. 
  • Lubię to! 5
  • Uwielbiam 1
Opublikowano
6983caeb39ae04488d8e2f0843959b22_katujem

Propozycja zaakceptowana

Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.eu

Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.