Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nick oskarżonego:DRAGON

Opis sytuacji:powiedział mi ze doda mnie do klanu za 2k monet i dodał mnie do klanu po czym powiedział ze cos sę susuneło to oiedziałem zeby oddał mi moje monety ale nie oddał jeszcze się o nie upominając dał  mu mute na czat głosowi i na pisemny

Powód: scam

Dowody: niestety nie mam ale mam świadków

Opublikowano

A więc tak:

Opis sytuacji: Dragon powiedział mi ze doda mnie do klanu za 2k monet, dodał mnie po czym powiedział,  ze coś się usunęło. Po usunięciu powiedziałem,  żeby oddał mi moje monety, ale nie oddał. Jeszcze się o nie upominałem, po czym dał mi silence.

Poprawiłem twoją wypowiedź, aby było przejrzyście. Z racji iż SURF ma bardzo młodą publikę. 

Co do samej skargi- wczoraj dostałem multum wiadomości, więc zależało mi, aby temat ujrzał światło dzienne (niektórzy nie potrafili tego zrozumieć- nic nowego). 

W tej sytuacji proszę  @ ZIEMIA o twoją wypowiedź, pragnę tylko przypomnieć, że za celowe usunięcie kogoś (gdzie mamy logi) skutkuje banem. Ty jesteś adminem- masz dawać przykład.

• Lubię to! 1
Opublikowano

Prawda zrobiłem tak , chciałem zobaczyć jak gracz zareaguje po takim "żarcie". Oczywiście  oddałbym mu monety  ale zaczął mnie obrażać i po banie już go nie spotkałem.  Gdy chciałem mu wyjaśnić zaistniałą sytuacje napisał skargę.          ( Z mojej strony to chyba wszystko)

• Haha 1
Opublikowano
1 minutę temu, ZIEMIA napisał:

Prawda zrobiłem tak , chciałem zobaczyć jak gracz zareaguje po takim "żarcie". Oczywiście  oddałbym mu monety  ale zaczął mnie obrażać i po banie już go nie spotkałem.  Gdy chciałem mu wyjaśnić zaistniałą sytuacje napisał skargę.          ( Z mojej strony to chyba wszystko)

Na żart to nie wyglądało, z zarządem podejmę decyzję dot. Ciebie :)

• Uwielbiam 1
Opublikowano
6983caeb39ae04488d8e2f0843959b22_katujem

Skarga została przyjęta

Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.eu

Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. 

• 2 miesiące temu...
Opublikowano
6983caeb39ae04488d8e2f0843959b22_katujem

Temat został przeniesiony do archiwum!

Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.eu

Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.