Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

• Donator
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.
Opublikowano

Witam! 

Postanowiłem zaproponować sieci Katujemy.eu aby stworzyła nowy server pod nazwa " PROP HUNT " lub inaczej " Zabawa w chowanego
W którym jaka sama nazwa mówi zabawa w chowanego xD
W grze polegało by na tym aby dany gracz potrafił się tak schować we wyznaczonym czasie by dany " Poszukiwacz " nie potrafił nas znaleźć przed czasem. 
Zazwyczaj taka zabawa trwa 5 minut. ( oczywiście można przedłużyć zależy w jakim stopniu on by się rozwinął ) 
W grze jest wiele przedmiotów tzw. nasza postać, za którą musimy się przebrać czyli możemy być np. 
--- > Kurą < --- Link

---> Trupem < --- Link
---> Puszką < -- Link

---> Profil < --- Link

---> Samochodem <---

---> Lampą <---

Bądź tak jak na screen'shot-ach: 
Tych postaci, bądź przedmiotów jest naprawdę wiele. FPS przy takiej grze w rzeczywistości są małe więc to nie pogorszy sytuacji na serwerze, że będą jakieś crashe bądź ścinki.
W grze mamy również sklepik jest tam parę funkcji do zakupienia za swoją cenę takich jak: 
Sam sklepik wygląda mniej więcej tak --> Link - Sklepik ( akurat byłem tutaj przebrany jako samochód :p )
- smoke 

- wyższa grawitacja
- szybsze chodzenie 

- decoy ( kopia danego przedmiotu )
I wiele innych...
Postać, którą chodzimy czyli tą osobę w którą się wcielamy Jesteśmy tą -- > Postać CT Link
Osoby, ukrywane za przedmioty są po stronie Terrorystów. 
Co warto wiedzieć ? Po prostu dobrze się bawić. 

Link jest oczywiście na --> YouTube wygląda to tak jak opisane jest na filmie. 
Myślę, że nawet gracze, którzy czasem się już naprawdę nudzą i nie wiedzą co ze sobą zrobić mogą zabawić się na

takim serwerze dla lepszej rozgrywki oraz tym bardziej, że dla młodszych pokoleń bądź i tych starszych spodoba się taki pomysł. 
Tym bardziej, że zbliżają się wakacje co dla niektórych. A uważam, że pomysł wprowadzenia takiego server na sieć KATUJEMY.EU 
Były bardzo fajnym pomysłem. I wiele osób pewnie by siedziało długimi godzinami na takim serverze ! ! ! 

Plugin oraz Mod pod CSGO 
Link 1

Pozdrawiam <(P90)>D.E.B.A.S.J.A.N<(AWP)>  

• Lubię to! 6
  • Haha 1
  • Wow 1
  • Uwielbiam 3
Opublikowano

Prop Hunt może zastąpić dm, a wprowadzenie takiego trybu będzie dobrym wyborem.

Opublikowano
49 minut temu, Krause napisał:

Nie.

• Lubię to! 3
Opublikowano

Prop Hunt to tryb znany głównie z garrys moda, lepiej było by już zrobić zwyczajnego hide and seeka.  Ps deathmatch narazie nigdzie się nie wybiera( z tego co wiem, ale co ja mogę wiedzieć xdd) 

• Lubię to! 1
  • Zasłużony
Opublikowano

Jestem jak najbardziej za, bardzo jaram się tym modem i chętnie bym go zobaczył na sieci. Co ja gadam.. zdecydowanie byłbym stałym graczem :)

• Lubię to! 1
  • Dzięki 2
  • Uwielbiam 1
  • Zasłużony
Opublikowano

Ale od dm'a proszę spadać :<. Erwinek walczy z wtyczkami. Jeżeli podejmiesz się utworzenia od zera, to jestem jak najbardziej za.

• Lubię to! 1
Opublikowano
2 godziny temu, Krause napisał:

Nie zarządzaj serwerem innej osoby, gdy nie masz żadnych praw na nim, bo Ciebie @ boomer_ zje :P 

Co do pomysłu, takowego mam nawet gdzieś paczkę (o ile bym poszperał, bo robiłem go dla @ Meow.xD). Więc tutaj decyzja @ Dudnes(jeśli będzie chciał taki tryb prowadzić). 

1 godzinę temu, boomer_ napisał:

Prop Hunt to tryb znany głównie z garrys moda, lepiej było by już zrobić zwyczajnego hide and seeka.  Ps deathmatch narazie nigdzie się nie wybiera( z tego co wiem, ale co ja mogę wiedzieć xdd) 

HNS jest z pewnością ciekawszy, bo tutaj nie ma co się oszukiwać. @ Brum Brum z pewnością przytaknie :D 

PS: @ Bulbuś o właśnie, bym zapomniał xD 

• Lubię to! 4
  • Haha 1
  • Uwielbiam 2
  • 1 miesiąc temu...
  • Zasłużony
Opublikowano
6983caeb39ae04488d8e2f0843959b22_katujem

Temat został przeniesiony do archiwum!

Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.eu

Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.