Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Twój nick: byczek

Nick admina banującego: Matt

Data/Mapa: 03.06. 2020 mirage

SteamID: STEAM_1:1:508638893

Serwer (mod):   Mirage 2                         

Opis sytuacji: Na początku rundy kupiłem scout i p250 poszedłem na b zabiłem 2 osoby poczym zostały dwie osoby wiec z b poszedłem na dywany i z dywanów na shorta usłyszałem kroki więc poczekałem  ąż matt wyjdzie z shorta najpierw strzeliłem z scout raz dostałe 71 potem dojechałem go z p250.  Matt uznał żę czituje . Według mnie ban za nic

• Przykro mi 1
Opublikowano

Cześć,

W żadnym wypadku nie zbanowałem ciebie na podstawie jednej, dwóch akcji, a kilku, które na dole przytoczę.

1:37 - Dziwne wyczekanie pod podchodzącego przeciwnika i do tego dość szybki strzał

2:48 - Rozumiem biegnącego gracza, jednak podejrzany idealnie się wcelował pod skracającego.. Równie dobrze mógł biec po skrajnej lewej/prawej

3:00 - Podążanie celownikiem za graczem w dymie

4:23 - Wcelowanie w skanującego przeciwnika, ja też dużo skanuje, jednakże nie są te idealne wcelowania w chodzącego przeciwnika, a do tego nie mógł mieć pewności o obecności przeciwnika w dokładnie tamtym miejscu.

5:23 - Próba noscope, ciągle z wiedzą o położeniu przeciwnika

6:06 - Wcelowanie się pod przeciwnika

11:55 - Wychylenie z balkonu i wymierzenie w aparty B, z idealnie wycelowaniem w przeciwnika zamiast wnękę, jak to robił.. Gdybyś nie był podejrzany, nie zwrócił bym na to uwagi bo takie rzeczy się zdarzają. Po czym po ucieczce jednego przeciwnika nagły rush i wcelowanie się w under, mimo to że reszta mogła być w apartach B

12:29 - Idealnie wycelowany granat pod przeciwnika, normalnie się go rzuca pod okno, a nie bliżej..

12:32 - Wcelowanie się dość dziwne i noscope

12:40 - Sytuacja analogiczna do poprzedniej, po zeskoku przeciwnika nagła zmiana pozycji i krótka obserwacja położenia przeciwnika przez ścianę

13:34 - Widząc przez ścianę wcelowaną AWP, szybki skok aby nie można było trafić

13:37 - Wcelowanie się w dwóch przeciwników i bardzo szybkie oddanie serii, mimo tego, że wiedział tylko o awp po prawej stronie.

15:15 - Sytuacja podobno do poprzednich, wcelowywanie się przez ścianę

15:30 - Nie widząc przeciwnika, który był za smoke strzelił celnie, w idealnym momencie

15:45 - Zbyt szybki strzał, jak na tą pozycje, zanim dobrze wycelował już oddał strzał.

16:37 - Perfekcyjne wcelowanie się w gracza na paczkach..

16:39 -Sytuacja taka sama, przeciwnik zdradził pozycje, ale podejrzany był bezbłędny w celowaniu..

17:23 - Próba zabicia przez smoke, jak widać minimalnie za wcześnie.

17:41 - Idealny granat pod przeciwnika, mimo tego że nie miał prawa go widzieć 

17:46 - Celowanie przez ścianę 

18:15 - Wiedział o przeciwniku, bo go słyszał, ale według mojej opinii za szybki strzał

18:29 - Rozumiem sprawdzanie pozycji, lecz patrząc na ogólną grę podejrzanego stawiam na to iż wiedział o obecności przeciwnika tam..

19:25, 19:32 - Rozumiem próbę skanowania przez smoke, ale w tych momentach podejrzany dobrze wiedział, że przeciwnik znajduje się w celowniku przez jakąś chwile

19:52 - Po cofnięciu przeciwnika, na nożu skrót apartów B, mimo tego że ciągle mógł być tam przeciwnik.

20:54 - Nie mógł być pewien przebiegającego terrorysty, mimo to bardzo szybki strzał w wychylającego przeciwnika 

21:02 - Równie szybki strzał

21:15 - Przeskok nad linią strzału przeciwnika, wiedział idealnie że tam jest, mimo że nie miał prawa wiedzieć tego..

22:42 - Wcelowanie przez ścianę, po czym dość szybkie oddanie strzału.

23:04 - Nie wiedział o przeciwnik, mimo to szybka zmiana z noża na AWP i idealne wcelowanie się w przeciwnika

24:10 - Kolejne idealne wcelowanie

24:26 - Wiedza o przeciwniku, o którym nie miał prawa wiedzieć.

25:33 - Mimo tego że środek, nie był dobrze kryty podejrzany kompletnie nie zwrócił na niego uwagi, a zajął się underem gdzie wcześniej wiedział o graczu. 

25:42 - Wcelowanie się pod przeciwnika 

25:49 - Odpuszczenie reszty pałaców, bo wiedział że przeciwnicy siedzą na tej samej pozycji (oczywiście nie miał prawa tego wiedzieć), po czym idealny wystrzał

27:48 - Widział przez ścianę, że zaraz będzie enemy wychodził z łącznika..

Widzę że jakiś czas grasz już na serwerze, ale najwidoczniej z dodatkowym oprogramowaniem, co do którego jestem pewien.

http://620.gotv.pro/srv54409/auto0-20200603-121134-797089200-de_mirage-___________Katujemy.eu_______MIRAGE__2____ws__knife__gloves_______128TR.dem.zip

Pozdrawiam ! 

• Wow 1
Opublikowano
6983caeb39ae04488d8e2f0843959b22_katujem

Odwołanie zostało odrzucone

Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.eu

Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. 

• Lubię to! 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.