Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Powiem ogólnie. Rady typu ustępuj głupszemu, nie wyróżniaj się, musisz mieć dobre stopnie bo inaczej będziesz nikim, i kiedyś zatęsknisz za szkołą.

• Lubię to! 3
  • Donator
Opublikowano

14 lipiec 2008 Słoneczny dzień, grzeje jak w piecu. Dostałem 5 złoty na gumy kulki i maczugi. Wraz z ziomeczkiem wbiliśmy do mnie na chate. Graliśmy w moją ulubioną grę, którą dołączali do płatków. Dla ciekawych "Pet racer". Ziomeczek spytał czy mu ją pożyczę, oczywiście standardowa odpowiedź, chyba Ci coś na głowę siadło. Ale moja mamusia powiedziała, że trzeba się dzielić. Od tamtej pory z nikim się więcej nie podziele, wartościowymi dla mnie przedmiotami. mineło już 12 lat, a płytki jak nie widziałem, tak już jej nie zobaczę. Codziennie widzę na horyzoncie odjeżdzającego Pana Rekina, który macha mi na pożegnanie. Zamykam oczy, by poraz ostatni poczuć wiatr we włosach. Wracam do szarego świata, z ciągłą nadzieją, że kiedyś znów siąde za stery wyścigówy Pana Lwa.

Hlip... No nic moi kochani, trzymajcie się tam.

Buziaczki, papatki. :cat2:

• Lubię to! 1
  • Przykro mi 2
Opublikowano

"Ucz się bo skończysz jak On" lecz teraz już wiem, ze dziś moge mieć miliony, a jutro je stracić i wyglądać jak "On".Nie tytuły naukowe itp robią z nas pięknych i bogatych a nasze czyny i decyzje.Bo jeżeli człowiek chce to zrobi interes na gównie np.Guano ;)

• Lubię to! 1
Opublikowano

Nie przejmuj się pierdołami,  ustępuj głupszemu i tylko ciężką pracą coś osiągniesz.

• Lubię to! 1
Opublikowano

"Jak Cię uderzy to mu tak mocno przyjeb żeby się juchą zalał" .

• Lubię to! 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.