Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×
Gość Miss Cutie.

Szalony CZŁOWIEK RENESANSU.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Gratuluję dobrze wykonanej roboty. ;) Z wywiadów idzie się sporo dowiedzieć o ludziach z forum. ^^

Opublikowano

Pierwszy wywiad, muszę stwierdzić że mnie powalił na nogi. Myślałem, że będzie to jak zwykle a tutaj coś innego - muszę szczerze przyznać, że mnie bardzo zaciekawił. Fajnych rzeczy się dowiedziałem o 'człowieku' :D Zajebisty wywiad, plusik leci ;)

Opublikowano

Pierwszy wywiad Paulinki, a już mi się podoba :DDD Dziękuję za podrowienia Czuowiek :DD 

Ogólnie dużo rzeczy się można dowiedzieć ty Lovelassie :D ( Tak do każdej mówisz że to zakład? xD ) 

A Ciebie Paulinko zabije za tego bota :D 

• Właściciel
Opublikowano

Pierwszy wywiad - super  :D , oby tak dalej!

Naprawdę gratulacje, ciekawy, miło się czyta, dużo można się dowiedzieć. 

Opublikowano

Zmień kolorek odpowiedzi, bo nawet pogrubiony szary na białym forum wygląda imho tragicznie. Wywiad kompletnie nie w moim guście, ale ważne, że innym się podoba... Jestem rozpieszczony. 

Czekam na kolejne. 

• Lubię to! 1
Opublikowano

Zajebisty wywiad "Tego niezapomnie chcialbym zostac ksiedzem " ptzy tym jeblem smiechem .Przepraszam za wulgaryzmy ale mnie ponioslo oraz ciebie czlowieku przepraszam kazdy ma swoj zawod ulubiony:)

Dla miss leci + supeer wywiad

Opublikowano

Nieeeee no ja bym ocenił to takimi słowami ale warna bym sam musiał sobie dać. Bardzo fajny wywiadzik, i to twój pierwszy :) Byle takich więcej.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.