Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nick oskarżyciela: XOTourLilf3
Nick oskarżonego: durus1109
IP lub SID oskarżonego: STEAM_1:1:509717609

Data i czas zdarzenia: 24.05.2020/  coś po 12 godzinie.
Przebieg sytuacji: obrażanie innych graczy, naśmiewanie się i nadużywanie mikro.
Dowody:  http://627.gotv.pro/srv56242/auto0-20200524-122251-852246901-de_mirage-Katujemy.eu__Mirage__3____1shot1kill.pl.dem.zip

Jak rozpisywałem demko pewnego gracza to zauważyłem do tego dziecinne i niestosowne zachowanie oskarżonego.

Rozpiska:

16:55- obraza graczy ch*j wam w d*pe.
18:35- Brawo za pytanie innych czy innemu graczowi "jajka obrosły" to że dziecko to znaczy że możesz się naśmiewać z niego?
19:30- obraza gracza "zbustował się śmieciuch".
21:03 i 22:03 do 22:11- bezpodstawne używanie mikro i zakłócanie rozrywki.
23:22- obraza gracza "jaki smietnik" 23:45- to samo można usłyszeć "smietnik".
26:25- śpiewanie przez mikro.

Od siebie dodam że nie myśl że będziesz bezkarny i wszystko Ci wolno.

Pozdrawiam.

• Haha 1
  • Uwielbiam 1
Opublikowano

16:55 - fakt, obraza poleciała. Nie będę usprawiedliwiać Cię tym, że wbiłeś może z jakimiś kolegami, nic mnie to nie interesuje, ma być kultura. "Zakazane jest obrażanie graczy/używanie wulgaryzmów na serwerze."

18:35 - powiedzmy, że to nawet miało sens. (-)

21:03 i 22:03 do 22:11 - na info jest określony czas, więc nie zakłócał rozgrywki. (-)

23:22 - do śmietnika, to możesz swoje śmieci wyrzucać. "Zakazane jest obrażanie graczy/używanie wulgaryzmów na serwerze."

26:25 i ode mnie 26:19-:26:21 - jak chciałeś śpiewać, to było się zapisać i wykazać na karaoke, nie każdy chce słuchać pisków, a bekać, czy nie wiem, co to za odgłosy były, to możesz przy stole.

Podsumowując: obrazy tyle o ile, ale powtarzały się wielokrotnie, tak samo przekleństwa. Przymykamy oko na pojedyncze, ale tutaj było ich za dużo. Nadużywanie mikrofonu. Głupie odzywki.

Nie było i nie będzie przyzwolenia na takie zachowanie. Admin był na serwerze, więc odbędzie się również rozmowa na temat reagowania na tego typu sytuacje.

Przechodząc do decyzji: skarga słuszna. Regulamin został złamany, niektóre punkty kilkukrotnie. Zachowanie mogło doprowadzić do zrodzenia na serwerze konfliktu, sporu z innymi graczami z zespołu i nie będę dochodzić, czy był to Twój kolega, koleżanka.

Biorąc pod uwagę ustalony taryfikator:

Cytat

2.1 Zakazane jest obrażanie graczy/używanie wulgaryzmów na serwerze. ( 1 ostrzeżenie - upomnienie | 2 ostrzeżenie - MUTE/GAG 1440 min | 3 ostrzeżenie - BAN 10 min. - 60 min. )

2.4 Nie prowokujemy różnych kłótni, sporów. ( 1 ostrzeżenie - upomnienie | 2 ostrzeżenie - MUTE/GAG na 1440 min. (zależy gdzie sprowokował) | 3 ostrzeżenie - BAN NA 4320 min. / 10 080 min. )

i fakt, że obrazy (a więc i prowokacje) powtarzały się, wklepuję bana na 1 dzień, odejmując jeden dzień za błąd admina i drugi na przemyślenie swojego zachowania. Następnym razem zakończymy sprawę 7 daysem.

• Lubię to! 4
  • Uwielbiam 1
Opublikowano
6983caeb39ae04488d8e2f0843959b22_katujem

Skarga została przyjęta

Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.eu

Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. 

• Uwielbiam 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.