Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  1. Nick: ojtakbyczq
  2. ID: U:1:271239300
  3. Nick banującego: Skroot
  4. Data otrzymania blokady: 24/05/2020 15:42:41
  5. Mapa otrzymania blokady: ba_jail_minecraftparty_v6_hdr
  6. Data wygaśnięcia blokady: nigdy
  7. Powód blokady: Celowe omijanie blokady
  8. Wyjaśnienia:Powiem tak , wyjaśniałem tą sprawę ,ponieważ wiele osób miało pewne wątpliwości i nie grałem na tym koncie co mogę w jakiś wymyślony przez administracje sposób udowodnić , tak szczerze to nie wiem co mam powiedzieć ponieważ nie korzystałem z tego konta , jedynie pomagałem  zrozumieć tajniki tego serwera mojej siostrze :3 , to że potrafi się nauczyć tego regulaminu ponieważ grała na jb jest już trochę inną sprawą jeśli chcecie mnie banować i konto mojej siostry na którym już nie gra ponieważ próbowałem se z nią porobić żarty na czas mojego bana (wiedziałem że najprawdopodobniej tak będzie wyglądało) jeśli macie ochotę mogę udowodnić iż moja siostra może grać na koncie w csie jak wy to mówiliście (wszystko wie o regulaminie)  ten ban założę się że opiera się na screenshootach w których się przejęzyczyła ,bądź zrobiła głupi błąd na czacie jeśli dalej macie wątpliwości w moją niewinność to umówmy się w jakiś dzień tygodnia pokażę wam że nie kłamałem najlepiej żebym ja ustalił takie spotkanie abym ja i moja siostra mieliśmy czas na to . Jeśli chcecie mnie banować za jakieś nie 100% dowody to się dziwie że ten Trash nie poleciał odrazu . A na koniec zapomniałem dodać że moja siostra ma takiego skilla jak w csie po mnie :3.podam wam jeszcze odpowiedzi na ostatnie pewnie nurtujące was pytanie czy graliśmy na tym samym kompie? tak  i jeśli ja złamałem czymś takim regulamin to bardzo przepraszam.(zachęcanie siostry do gry na serwie). Rozumiem że wiele osób nie lubi mnie z powodu toxic ale pracuję nad tym i już stałem się 80% toksycznym osoby które były dzisiaj na moonjailu widziały. Jak wrócę na serwer na pewno wykażę się poprawą.Na koniec dodam że ten ban opiera się głównie na przypuszczeniach jr. admina skroota który uważa iż dziewczyny nie mogą tak grać w csa :) pozdro nic już nie mam do dodania.
Opublikowano

I tak z tobą negatywnie gra się na serwerze, jesteś jedną z najbardziej toksycznych osób na serwerze.

Ale dziwne jest to, że ciągle jak ktoś dostanie bana to wbija jakiś nowy gracz, który wszystko ogarnia. Później jak pierwotne konto dostaje ub to ten nowy gracz jakoś przestaje grać, prawda? I to nawet nie jest 1 przypadek

• Lubię to! 2
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano
6983caeb39ae04488d8e2f0843959b22_katujem

Odwołanie zostało odrzucone!

Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.eu

Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. 

• 3 lata później...
  • Właściciel
Opublikowano

Temat w archiwum.

Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom. Pozdrawiamy, ekipa Katujemy.eu

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.