Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

• Zasłużony
Opublikowano

Hejka. Przychodzę z pewnym pomysłem odnośnie działu grafiki, a dokładniej zleceń. Mianowicie proponuję dodanie punktu w regulaminie, który wymaga posiadania konta na forum przez co najmniej 3 dni (przykładowo) by móc złożyć zlecenie.

Dlaczego? Otóż mam wrażenie, że coraz częściej na forum trafiają osoby, które na szybkości chcą wbić sobie 10 postów, dostać jakąś grafikę i uciec z forum szybciej niż tu przyszli.

Mam nadzieję, że wszystko jasno wytłumawytłumaczyłem i, że pomysł nie jest aż tak głupi. :crz:

• Lubię to! 2
  • Uwielbiam 2
Opublikowano

To ma jak najbardziej sens. I byłbym za tym, aby ten czas był dłuższy niż 3dni. 

Jestem za.

• Lubię to! 1
  • Zasłużony
Opublikowano

No ba, jestem za.

• konto na forum przynajmniej 7 dni
  • minimalna ilość postów przynajmniej 20. Od razu uzasadnię dlaczego tak dużo - praktycznie każdy, kto wchodzi na forum tylko po to, żeby dać zlecenie (posiadając już konto ponad 7 dni) potrafi bardzo szybko wbić te 10 postów, bo to naprawdę nie jest trudnością, a chyba chodzi tu o to, żeby użytkownik składający zlecenie na grafikę był chociaż w jakimś stopniu aktywny na forum.
  • Lubię to! 2
  • Legenda
Opublikowano

Wszystkie zlecenie wynikają z własnej inicjatywy naszych grafików, bądź też osób wykonujących zlecenia, nikt nikogo do niczego nie przymusza.

Pomysł z wymaganym stażem na forum, aby złożyć prośbę o zlecenie, nie jest do końca trafny, z uwagi na fakt który podałem wyżej ^

Zmiany w dziale Zlecenia:

Wymagana ilość postów zmieniona z 10 na 20

• Lubię to! 3
  • Wrr 1
  • Legenda
Opublikowano
6983caeb39ae04488d8e2f0843959b22_katujem

Propozycja zaakceptowana

Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.eu

Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. 

• Lubię to! 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.