Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nick oskarżyciela:fleszbenk21
Nick oskarżonego:Matrox (nwm jak napisac jego nazwe) a  dziecko ma jakis dziwny arabski nick 
IP lub SID oskarżonego:nwm
Przebieg sytuacji:wbijam na serwer i jakies dziecko sie wydziera,klnie itd napisalem mu ile ty wgl masz lat admin nie regowal na to ze nie ma on mutacji na nastepnej mapie inferno bb skopiowalem  fragment reg:
Zabrania się nadużywania mikrofonu przez osoby, które nie przeszły mutacji i wyslalem to na chat.Budowalem sb baze na tej mapie wybudowalem piksel gdy to dziecko zbudowalo swoja baze powiedzial zombie skroce wam do flesza i budowal most do mojej bazy wiec ja wzialem klocek i tez mu zablokowalem baze a admin usunal  klocek ktorym zablokowalem mu baze a mi juz nie usunal chwile po tym dostalem bana.

Dowody:Godz ok.13:10 19.05.2020 i admin sam powinien sie przyznac

• Haha 1
  • Wow 1
Opublikowano

1.Kiedy cię wzywał prawdopodobnie byłem afk na respie 2. Weszłem potem na nową mapę  pod koniec budowania jeszcze kiedy akurat zablokowales mu baze 3. Patrzyłem też na twoją baze postawil tam pare klocków ale zabudowales sie wiec nie mialem wiekszej podstawy do dania mu bana 4. Sam wyzywasz innych moze nie przez mikro ale przez chat tekstowy za co dawalem ci gagi tez.

Opublikowano

ale nie udawaj ze byles afk gadales z nim. Widac na reg masz wywalone mute mu nie dasz jak naduzywa mikro ehhhh :v

i zabudowalem sie w ostatniej chwili ale mu nic nie powiesz zeby tak nie robil wyjebane

Opublikowano

@ fleszbenk21 Tematy w których jest nadużywany spam w postaci kolejnych i kolejnych postów tego samego użytkownika nie będą traktowane na poważnie.

Opublikowano
6983caeb39ae04488d8e2f0843959b22_katujem

Skarga została odrzucona

Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.eu

Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. 

• 2 miesiące temu...
Opublikowano
6983caeb39ae04488d8e2f0843959b22_katujem

Temat został przeniesiony do archiwum

Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.eu

Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.