Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1. Nick z serwera: Adriann
2. Imię: Adrian
3. Wiek: 16
4. Steam ID: STEAM_0:1:154398689

5. Czas spędzony na serwerze ( GT i Stats ): https://www.gametracker.com/server_info/147.135.199.68:27015/top_players/?query=adriann

6. Doświadczenie w adminowaniu na serwerach CS:GO: brak

7. Znajomość obsługi admina ( x/10 ): 3/10 nie administrowałem jeszcze ale szybko pojmuję nowe rzeczy.

8. Argumenty, dlaczego akurat Ty masz zostać adminem oraz powiedz kilka zdań o sobie: Jestem Adrian 16 lat w cs;go gram od 4lata w grudniu będzie 5  uczęszczam do technikum na informatykę lubię grać szczególnie w strzelanki  np. battlefield oraz CoD oraz lubię pograć z ludźmi i pogadać z nimi. Dlaczego ja? Uważam że jestem kompetentną osobą na to stanowisko jestem aktywny oraz dogaduje się z ludźmi. Jestem też osobą pomocną oraz zawsze czy to na rozgrzewkę przed mm czy faceit lub  w wolnej chwili ( takich jest więcej) spędzam czas na serwerze. Chciałbym zostać adminem na tym serwerze by wspomóc community serwera oraz pomagać innym. Chciałbym jeszcze zaznaczyć że ostatnio zaniedbałem grywanie na katujemy nie miałem zbytnio czasu na siedzenie przed kompem.

9. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?: zależy tak naprawde jaki jest dzień teraz ze względu na sytuację jaka panuje to około 3h dziennie a jeżeli to wszystko minie to koło 1h pon-czwartek a pt-nd koło 4h \

10. Posiadasz mikrofon?: [ TAK / NIE ]: TAK

11. Akceptacja regulaminu admina/serwera: TAK

12. Linki do poprzednich podań:  Jest to moje pierwsze podanie 

13. Kontakt: forum, snap, ig, steam: https://steamcommunity.com/profiles/76561198269063107/

14. Konto Prime?: [ TAK / NIE ]: TAK

15. Blokada VAC?: [ TAK / NIE ]: NIE

Dzięki za uwagę i pozdrawiam. 

Opublikowano

@ Nermi w ogóle widzisz co piszesz? +GT? 77 minut to jest dobre GT? Widzę chyba, że kolega napisał podanko i szybko daje mu się Tak pod podaniem. 

+/- wiek
-GT 
-doświadczenie
-Nie znam Cię i inni administratorzy raczej też
Jestem na Nie

• Lubię to! 1
  • Wrr 1
  • Donator
Opublikowano

+/- wiek

--- gt

- forum

- doświadczenie

Ludzie po co te podania piszecie mając 2 dni przegrane w miesiącu wtf.

Jestem na NIE

Opublikowano

- gt jak BieluS napisał po co pisać podanie z 2 dniami przegranymi w 30 dni

- doświadczenie

+ chęci

Jestem na NIE

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.