Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

• Legenda
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.
Opublikowano

288861641_podlup1.png.cd86fbd3e3477dabdd943856937fba7e.png

Witajcie! Kolejna środa, kolejne "Pod Lupą"

Tym razem na celowniku znalazł się nasz moderator oraz redaktor znany z bajecznego imienia -@ Bulbuś!

Przeczytajcie sami, jakie opinie na jego temat mają nasi użytkownicy.

linia-ruchomy-obrazek-0557.gif

"Olaf spoko mordzia !  :serduszko: Znam go dość długo, nawet miałem okazję się z nim spotkać w realu, naprawdę miły i zawsze chętny do działania chłoptasiek 160cm XD Pozderki Olafku! :wilk:"

"Powiem szczerze, że byłem dosyć sceptycznie do niego nastawiony, pewnie z uwagi na sam wiek, lecz pokazał się z bardzo dobrej strony i z całym sercem mogę powiedzieć, że jest osobą ambitną i uczciwą."

"Myślę że nie można o nim powiedzieć złego słowa. Chłopak się stara i to widać w redakcji czy to jako moderator. Jest można powiedzieć takim moim internetowym przyjacielem. On mi zawsze może wszystko powiedzieć jak i ja jemu."

"@ Bulbuś? Bardzo ładnie zadomowił się w gromie moderatorów. Mały z niego narzekacz, ale za to świetny barman, najlepszy jaki może być!  :ct: Super osóbka, do tańca i do różańca (ewentualnie piwa bezalkoholowego)."

"Jest to osoba bardzo pozytywna. Sądzę, że bardzo dobrze wywiązuje się ze swoich obowiązków. Na ogół z tego co widzę jest on miły i pomocny."

"@ Bulbuś jest całkiem miłą i pomocną osobą. Jako moderator oraz redaktor świetnie się spisuje, a do tego zawsze poleje czy też wyśle w paczce coś dobrego!"

"Myślę, że jest to jedna z milszych osób na sieci. Dodatkowo dobrze wypełnia swoje obowiązki."

"Wydaje się być ogarnięty, lub sprawia wrażenie takiego. Skory do rozmów. Prezes."

"@ Bulbuś to fajny kolega, da się z nim pożartować. Pograć w pummelka mimo że nie graliśmy ostatnio to i tak chciałbym  z nim zagrać tylko po to by go zwyzywać :)"

"@ Bulbuś jest bardzo przyjacielski, miły i otwarty. Da się z nim pożartować i pogadać. Ogólnie spoko, pozytywny chłopak."

"@ Bulbuś to młody zdecydowany chlopak. Wie czego chce i dąży do tego. Jak na swój wiek bardzo dojrzały. Przyjazny i ospowiedzialny."

"Sympatyczny młody człowiek w miare rozsadny. Podchodzi dojrzale do swoich obowiazkow pomimo swego wieku. Jako MOD stara sie i wciaz uczy, ale nie mam do czego sie przyczepic. Nienachalny, przyjazny, rozmowny."

"Odpowiedzialny, pełen energii człowieczek, który bardzo rozsądnie podchodzi do życia. Przynajmniej takie wrażenie sprawia. Co tu dużo mówić. Brać przykład!"

"Rzadko przyglądam się osobom z forum, ale czasami mam okazję poczytać czatbox i @ Bulbuś wydaje się być zabawną i opanowaną osobą."

"Zbyt dobrze go nie znam, ale po rozmowach jakie prowadzi na chat boxie mogę stwierdzić że jest miły."

"Bulbrazaur jest naprawdę dobrym  moderatorem zawsze gdy trzeba w czymś pomóc jest na pierwszym miejscu. :) Nie mogę o nim złego słowa powiedzieć."

"Na pewno dojrzały jak na swój wiek oraz potrafi zachowywać zdrowy rozsądek. Sporadycznie wydaje się porywczy, ale być może przez ambicje. Wesoły i poukładany chłopak. Będą z niego ludzie." 

"Bulbasaur jest bardzo miłą, pomocną oraz pracowitą osobą. Wykonuje swoją pracę redaktora i moderatora bardzo sumiennie i ciężko wyprowadzić go z równowagi."

"Kilka razy miałam przyjemność pogadać czy zagrać z nim w Pummel Party. Jest bardzo milutką osobą z uroczym głosikiem, dlatego @ Bulbuś idealnie do niego pasuje."

"Według mnie @ Bulbuś jest moderatorem rzetelnym, pracowitym i aktywnym. Widać, że się stara oraz wkłada całe serce w Katujemy. Nie znam go za bardzo osobiście, ale wydaję się pomocną, miłą osobą. Miałem okazję z nim rozmawiać przez chwilę i jest to dobry moderator, godny zaufania i polecenia. "

"Olafik Mordeczka. Pozytywny, dobrze wychowany chlopak. Kolega z zespołu R. Dobry pisarz jak i moderator."

Dziękuję wszystkim, którzy się wypowiedzieli :default_happy: 

• Lubię to! 3
  • Uwielbiam 7
  • Zasłużony
Opublikowano

Ojejku, Monia. Loffciam za to :cat3:. Cieszę się, że tak z zaskoczenia. Dzięki misiaczki za miłe słowa :ct:

@ cloud`wiem, że to pierwsze to twoja sprawka. 176 cm :P

• Lubię to! 2
  • Haha 1
  • Uwielbiam 4
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.