Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dystans do siebie, dlaczego? Myślę że dzięki mojemu dystansowi do siebie mogę poznać różne fajne osoby :)

• Lubię to! 3
  • Uwielbiam 4
Opublikowano

Jestem pomocnym człowiekiem, lubię pomagać  ludziom bezdomnych  i nie tylko.  Po prostu mam zbyt złote serce.

Opublikowano

Sądzę, że bycie odpowiedzialną osobą. Każdy z nas odpowiada za swój los i własne życie. Nie powinniśmy dawać sobą manipulować. Robić coś tylko dlatego, że inni tego od nas oczekują albo co gorsza by się komuś przypodobać. 

• Lubię to! 1
Opublikowano

Zanim podejmę jakiś krok zawsze myślę jakie mogą być tego plusy oraz konsekwencje. Odpowiedzialnie, w sumie  przydaje się w trudnych decyzjach.

• Donator
Opublikowano

Wytrwałość w dążeniu do celu - jak sobie coś postanowię to nie odpuszczam,

Szczerość - zawsze mówię, co myślę, nienawidzę kłamać, że np. kogoś lubię, uśmiechać się jak idiotka i udawać, że wszystko jest ok :D

Empatia - dzięki temu, umiem spojrzeć na różne sytuacje z dwóch stron i staram się ocenić je obiektywnie, nie wyciągam pochopnych wniosków, staram się wczuć w sytuacje i spojrzeć szerzej, zrozumieć

Wiara w siebie - znam swoją wartość i nigdy nie wątpię w swoje możliwości, nawet jak coś nie wychodzi, lub inni mówią, że nie dam rady, 

Dystans - nie mam kija w dupie :D umiem się pośmiać z siebie, pożartować z innymi i nie biorę wszystkiego na poważnie, nie przejmuję się też rzeczami, na które nie mam wpływu, nie złoszczę się na bzdury, czy osoby niewarte uwagi :)

Odpowiedzialność za własne czyny - nigdy nie zrzucam winy na kogoś, jeśli wiem, że sama źle zrobiłam, umiem przyznać się do błędu, przeprosić, posypać głowę popiołem.

Wiem, sporo mocnych stron, myślę, że każdy ma ich dużo, tylko musi je w sobie odkryć. Mam też mnóstwo wad :default_biggrin: - nie polecam poznać xd

• Lubię to! 2
Opublikowano

Ciężko wybrać, poczucie humoru, dystans? 

Myślę, że spokój, bądź odpowiedzialność. 

Jedna z ważniejszych cech by nie podjąć złej decyzji, a szczególnie pod presją emocji. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.