Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Witam chciałbym dać propozycje a dokładnie aby dodać/zmienić jeden punkt regulaminu. Mianowicie aby było można budować  tylko jeden surf w górę oczywiście można dorzucić coś innego jak pixele itp. Czemu taka propozycja? Ponieważ często ktoś buduje 2/3 surfy w górę i po pierwsze niemal nie da się tam wejść z powodu zadawanych wysokich obrażeń kampa jest łatwa nie trzeba być jakimś mega dobrym aby tam wejść szczególnie jak dostaje się takich 64 kul z bizona w głowę  trzeba naprawdę wiele osób do tego zgranych w czasie z odpowiednią klasą aby tam wejść a jak ktoś ma party to już w ogóle nie da się wejść. Po drugie psuje to częściowo rozgrywkę jak widać trzy takie same bazy do których z powodu wysokich obrażeń nie da się wejść w dodatku zobaczyłem że jak ktoś zbuduje 2 surfy w górę to wiele osób jest zrezygnowana tam wchodzić biegają se gdzieś po mapie lub wychodzą z serwera. Dziękuje za poświęconą uwagę.

@ zibo dobry pomysł można też zmienić że  surf to spowalniacz a nie pixel.

Edytowane przez MaTRaX
  • Lubię to! 1
Opublikowano

Uważam, że aktualnie 2 surfy są optymalnym limitem, czekam na wypowiedź innych graczy.

@ MaTRaX@ KapiszonXD@ PawelekToKozak Ode mnie propozycja 1 gracz = surf + pixel lub 2 graczy = sam surf możecie edytować posty i mnie oznaczyć co uważacie na ten temat lub dodać reakcje :)

• Lubię to! 1
Opublikowano

Moim zdaniem 

2 graczy = 1 surf bez pixela

1 gracz = 2 surfy + pixel

@ zibo

jak dla mnie swietny pomsyl, i mam prosbe do cb, sprawdz te podania na admina graczy bo coraz wiecej blokujacych ludzi na serwer wbija i nie ma nigdy admina

a np taki. m@tr@x siedzi ciagle na serwerze a zlozyl podanie przeciez

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
6983caeb39ae04488d8e2f0843959b22_katujem

Propozycja zaakceptowana

Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.eu

Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.