Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nick oskarżyciela: Nerwusek
Nick oskarżonego: Rago
IP lub SID oskarżonego:
Przebieg sytuacji: Kolejne bez sensu zachowanie admina. Gracz "Wierzej" został sam na trzech,  więc chyba trzeba dać mu grać, więc upomniałem Dominisie żeby była cicho, a ten wielki wybawca/uwodziciel/podrywacz rago powiedział, żebym się tak do niej nie odzywał po czym powiedziałem 'wyjebane' i nagle mut za kulturę? Więc no chyba coś nie halo. Pozdro
Dowody: 00:44 / 07-05-20 demko

(W przypadku podejrzanych akcji, podaj konkretne demko) 

• Haha 3
Opublikowano

Już bez przesady, Wierzej jest osobą, która by powiedziała, że nasze rozmowy mu przeszkadzają, nawet w sytuacji 1vs3. Nie znam go od dziś. Poza tym, nie krzyczałam ani nie wydzieralam, żeby zwracać mi uwagę. Po drugie, nie przypominam sobie bym miała nick "Dominisia". To jest serwer, a nie turniejowy o awans. Co do Rago, jest osobą, która wyjątkowo zwraca uwagę na kulturę, może trochę go poniosło, ale sformułowania "wybawca/uwodziciel/podrywacz" też są nie na miejscu. Jak ktoś nie rozumie żartów no to trudno. 

Clixxu nie wszyscy podchodzą do gry na serwerze tak sztywno, najlepiej jak jest grobowa atmosfera?  Najlepiej muty za odezwanie się :)

Opublikowano

Dobra to 

1 Jest sytuacja 1vs5  Wierzej  w takiej rundzie ma prawo zachować broń (tak tez zrobil)

2 Jest godzina 1 w nocy i każdy według mnie kto wbija na serwer ma ochote pogadać sobie z ludźmi i poszrzelać a nie try hardować ( ja tez tak zrobilem jestem na urlopie a mimo to lubie sobie wejsc na serwer i pogadac z ludzimi "pośmieszkować")

3 Jeśli by to Wierzej'owi przeszkadzało to by sam na to zwrócil uwage 

4 Spoko powiedziałeś do Domci "cicho" na co ona ci odparła "nie" po czym jest mój komentarz abyś "nie krzyczał na nią " komentarz mój jest tak samo bezsensowny jak twój po moim "upomnieniu cie " Odpowiedziałes "Wyjebane" po co ten komentarz ? nie wiem . Ale co różni moje zachowanie od twojego ja cie upomniałem w sposób bez wulgaryzmów , twoja odpowiedz łamała punkt w regulaminie a dokładnie 2.1 Zakazane jest obrażanie innych graczy/używanie wulgaryzmów na serwerze ( Upomnienie/Mute na say/mikrofon 10min - 1440min/Ban 10min - 1440min ).

wiec  nie wiem po co pisze ta "skarge" skoro złamales regulamin , a mogłes pozostac w milczeniu i nic nie odpowiadac albo chociaz z kultura

podsyłam linka do demka z akcji https://www29.zippyshare.com/v/lTpp2oZ9/file.html

@ clixxu.

• Haha 1
  • Uwielbiam 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.